Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 224 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

qwerty zeze

teşekkürler gece sen nasılsın :)

ilhantaskesen

slm arkadaslar davaetiniz icin tesekkur ederim

qwerty zeze

hava çok güzel bugün içim kıpır kıpır uzun zamandır hep kar vardı bu iyi geldi yuppi:)

gece

Burasi bugün yagmurlu kapali bir hava var ama ben yagmuru cok severim ya  alkis:)

gece

Alıntı yapılan: ilhantaskesen - Şubat 13, 2009, 12:35:14 ÖSslm arkadaslar davaetiniz icin tesekkur ederim

Rica Ederiz Hosgeldiniz  :)

qwerty zeze

herkesin isteği olmuş bugün ;D

gece

Alıntı yapılan: qwerty zeze - Şubat 13, 2009, 12:31:43 ÖSteşekkürler gece sen nasılsın :)

Iyiyim Sükür ne olsun geziyorum konulari  ;D

qwerty zeze

Alıntı yapılan: ilhantaskesen - Şubat 13, 2009, 12:35:14 ÖSslm arkadaslar davaetiniz icin tesekkur ederim

ne demek efendim hoşgeldiniz :laugh:

qwerty zeze

Alıntı yapılan: gece - Şubat 13, 2009, 12:37:51 ÖSIyiyim Sükür ne olsun geziyorum konulari  ;D
ben de bakındım biraz yine en eğlenceli yer burası alkis:) alkis:) alkis:)

ilhantaskesen

slm gece sanada ayrica tsk bana yol gösterdigin icin
ben sitede yeniyim daha tam taniyamadim
ama enteresan bi sayfaniz var

gece

Hangi sayfayi enteresan buldunuz  ::) :)

ilhantaskesen

sanirim burada bayagi bir cevre edinicem

ilhantaskesen

hemen hemen 7 veya 8 gndur sitede arastirma yapiyorum almanca hakkin da bilgiler falan hepsi cok iyi

qwerty zeze

SİZ BİDE AKşAM UĞRAYIN O ZAMAN KALABALIK OLUYO HEM SOHBET EDİP HEM DE ALMANCAMIZI GELİşTİRİYORUZ  :laugh:

ilhantaskesen

ben almanyada da yeniyim onun icin arkadasim yok sadece internet ve almanca ogrenmem gerekiyo bu site bana her konuda yardimci lucagini düsünüyorum

gece

Almancax sadece bir forum degil Sayin ilhan. :)

Aradiginiz her türlü bilgiyi + Arkadasligi bulucaginiza inaniyorum Tekrar Hosgeldiniz. :)