Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 108 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

He Ya Helgalarda Beni Bekliyorlarmis Zaten  :haha:

ATAAN

Ne Resmi Yoksa Bana Birinimi Buldunuz Kardeslerim Benim  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 13, 2009, 10:19:08 ÖSmalesef resim büyük olduug iicin olmadi yükleyemedi
be en iyisi buraya koyam sonrada silem  okey:)

okey:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 13, 2009, 10:19:56 ÖSNe Resmi Yoksa Bana Birinimi Buldunuz Kardeslerim Benim  :haha: :haha: :haha:

Yok benim avatardaki aşkımla Kırşehirlimin kızına tanıştşrcezzz kur;)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 13, 2009, 10:19:30 ÖSHe Ya Helgalarda Beni Bekliyorlarmis Zaten  :haha:

Ne bilem uzun süre sesin çıkmıyıncık Helga arıyon zannettim yanee :haha:

ATAAN

Yürüyün Be, Sunlarin Sacina Bak  :haha:

zeytin

zeytin

İmzanda pek şıkmış heee kur;)

ATAAN

ATAAN

ZEYTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN  :zopa: :zopa: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 13, 2009, 10:26:26 ÖSZEYTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN  :zopa: :zopa: :haha:

Abowww nire bağrıyon Ataan abii ben daha gencim sağır değelim.Hayır yane erken yaşta bunatma beni daha önümde çok güzel yıllar var.Sen nden bana seslendinkine hemde büyük Harflerle :haha:

zeytin

Herkes nire kaybolduuuuuuuuuu

ATAAN

kirsehir7

geldimm millet nörüyonuz kimseler yok gece abla bugün nyie az ugradi  ??? :embarassed:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 13, 2009, 10:52:14 ÖSgeldimm millet nörüyonuz kimseler yok gece abla bugün nyie az ugradi  ??? :embarassed:

Napalım Kimsecikler olmiyincik facebooktaki arkidişlerimle yazişiyom.Bu aralar Gece abla yok valla bende dikkat ettim.