Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

ALLARIZDA PULLARIZDA BIZ BILETIMIZI VERMEYIZ

SEVGI-40

Alıntı yapılan: perer - Şubat 14, 2009, 12:16:56 ÖÖuykusuz gecelerde okumak iyi geliyodu artık dayanamdım mutlaka yazmalıyım dedim. saolun arkadaşlar hoşbuldum da geldim zaten :))
;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: perer - Şubat 14, 2009, 12:16:56 ÖÖuykusuz gecelerde okumak iyi geliyodu artık dayanamdım mutlaka yazmalıyım dedim. saolun arkadaşlar hoşbuldum da geldim zaten :))

GEC BILEM KALMISINN aykidesss  ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 14, 2009, 12:17:14 ÖÖALLARIZDA PULLARIZDA BIZ BILETIMIZI VERMEYIZ
alin leyn sizin olsun biletiniz  tickoff:) tickoff:)

zeytin

alkis:)

ATAAN

Onur Sen Ne Zaman Geldin, Bu Tosbalarin Mesajindan Seni Daha Yeni Farkettim Ha, Bir Recep Tutturdular Gidiyolar Valla  :haha:

zeytin

Arkidişler ben gidiyorum.Herkese iyi geceler Sağlıklı mutlu kalın.HErkesin sevgililer günü kutlu olsunnn :-* :-* byby:) byby:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 12:19:03 ÖÖOnur Sen Ne Zaman Geldin, Bu Tosbalarin Mesajindan Seni Daha Yeni Farkettim Ha, Bir Recep Tutturdular Gidiyolar Valla  :haha:
:haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 12:19:03 ÖÖOnur Sen Ne Zaman Geldin, Bu Tosbalarin Mesajindan Seni Daha Yeni Farkettim Ha, Bir Recep Tutturdular Gidiyolar Valla  :haha:

konusma leyyynnn  ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 14, 2009, 12:19:32 ÖÖArkidişler ben gidiyorum.Herkese iyi geceler Sağlıklı mutlu kalın.HErkesin sevgililer günü kutlu olsunnn :-*  byby:)
seninkide kutlu olsun zeytin

iiyi gecelr  :-* byby:)

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 14, 2009, 12:19:32 ÖÖArkidişler ben gidiyorum.Herkese iyi geceler Sağlıklı mutlu kalın.HErkesin sevgililer günü kutlu olsunnn
Ya Nereye Zeytincimcim Daha Helva Yiyecedik  :haha:

zeytin

Recebin bide ivediği var hatırlatayım Ataan emmi :haha:

ATAAN

Kabotaj Bayraminda Kutlu Olsun Bu Arada Zeytin  :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 14, 2009, 12:19:32 ÖÖArkidişler ben gidiyorum.Herkese iyi geceler Sağlıklı mutlu kalın.HErkesin sevgililer günü kutlu olsunnn byby:)

seninde kutlu olsun zeytinimm güle güle  byby:) :cryla:
özliycem seni sabaha kadar  :-*

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 12:20:38 ÖÖYa Nereye Zeytincimcim Daha Helva Yiyecedik  :haha:

yaa Abiciğim acil çıkmam lazım özel bir durum varda komsüya gitcem o bakıma  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 14, 2009, 12:21:13 ÖÖseninde kutlu olsun zeytinimm güle güle
özliycem seni sabaha kadar  :-*

Bende seni özliycem sabaha kadar ürüyanda beni gör emii  ;D :-* byby:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 12:21:04 ÖÖKabotaj Bayraminda Kutlu Olsun Bu Arada Zeytin  :haha: :haha: :haha:

Mersii yine beklerimm :haha: