Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 14, 2009, 12:54:14 ÖÖben nedense hic sevmiyom kendilerini  :P
:haha: ama o kendini cok seviyo ya

perer

evet bende düşünmüyo değilim kendisine bi kaç sorum olacak aslında. ismi nedir ??? :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: perer - Şubat 14, 2009, 12:55:10 ÖÖevet bende düşünmüyo değilim kendisine bi kaç sorum olacak aslında. ismi nedir ??? :haha:
bülent :haha:

ATAAN

Bu Kirsehir Abla Neden Böyle  Ismail Yk Kendine Yüz Vermedigi Icinmi Sinirli Hep  :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 12:55:59 ÖÖBu Kirsehir Abla Neden Böyle  Ismail Yk Kendine Yüz Vermedigi Icinmi Sinirli Hep  :haha:
olabülürde olmayabilürde  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 12:55:59 ÖÖBu Kirsehir Abla Neden Böyle  Ismail Yk Kendine Yüz Vermedigi Icinmi Sinirli Hep  :haha:

aa kim demis yüz vermiyo diyeee  :P ;D
pesimde kosuyooo

perer

eğer yardım ediyosa insanlara kendini sevmekte haklı o zaman bişey diyemeyiz.  clap:)

ATAAN

Alıntı yapılan: perer - Şubat 14, 2009, 12:55:10 ÖÖevet bende düşünmüyo değilim kendisine bi kaç sorum olacak aslında. ismi nedir ??? :haha:
Sizi Kendisine Ulastiralim Biz Sevgi Abla, Perer Ablaya Yardimci Olurmusun Bülent Abi Senin Abin Ya

perer

sevgi bunu yaparsan çok sevinirim :) evet hukuk danışmanı bülent e ulaşmalıyım. dance:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 12:57:54 ÖÖSizi Kendisine Ulastiralim Biz Sevgi Abla, Perer Ablaya Yardimci Olurmusun Bülent Abi Senin Abin Ya
evt ablacim bülent beim özmü öz abimdir kendisi kahverengi enkli olan ataan bydir  :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: perer - Şubat 14, 2009, 12:59:48 ÖÖsevgi bunu yaparsan çok sevinirim :) evet hukuk danışmanı bülent e ulaşmalıyım. dance:)
yaptim bile  :haha:

ATAAN

Aramiza Hos Geldiniz Sayin Perer, Ben Bülent Sizden Yasliyim Merak Etmeyin, Sorularinizi Bana Özelden Sorabilir Yada Konu Olarak Acabilirsiniz, Elimizden Geldigince Yardimci Oluruz.
Bizim Mahalle Böyle Iste  ;D

perer

bakın yaa aşkolsun benimle kafa buldunuz yani... Hem de hepiniz bi olup çömez muamelesi yaptınız bana ;)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: perer - Şubat 14, 2009, 01:02:05 ÖÖbakın yaa aşkolsun benimle kafa buldunuz yani... Hem de hepiniz bi olup çömez muamelesi yaptınız bana ;)
KUSURA BAKMAYIN YENI GELENLERE HOSGELDIN SAKASI YAPMAK ADETTENDIR  :haha:

ATAAN

Hos Geldiniz Sakasi Olsun  okey:)

perer

Olsun bakalımm :) :haha: aldım kabul ettim

SEVGI-40