Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 85 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 14, 2009, 08:53:02 ÖSYaaa sinemaya gidemedim Benim akıllı arkadaşım bugün diye yarına almış biletlerii çok sinirlendim eve geldim. :embarassed:

Üzülme Canim yarin gidersinne olucak  ::)

NİLSENAM

ya ne olucak canım ..yarın gidiverirsiniz....

bende daha kötü bişey sandım...takma ya yarın gidrsin..... :-* :-*

NİLSENAM

ablacığım hoşgeldin   :-* :-*

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 14, 2009, 08:56:37 ÖSya ne olucak canım ..yarın gidiverirsiniz....

bende daha kötü bişey sandım...takma ya yarın gidrsin..... :-* :-*

yaa az sinirlendim bi heveslenmiştim sonra topuklu ayakkabım kırılınca sinirden ağlayarak eve geldim. :embarassed: :haha:

zeytin

Gece ablaaaaaaaa bu aralar seni buralarda göremiyoruz hayırdır nirelerdesinnnnn  ???

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 14, 2009, 08:59:02 ÖSyaa az sinirlendim bi heveslenmiştim sonra topuklu ayakkabım kırılınca sinirden ağlayarak eve geldim. :embarassed: :haha:

;D  :-*

NİLSENAM

ben yemeğe gidiyom.....grş.... ;D :-* byby:)

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 14, 2009, 08:57:29 ÖSablacığım hoşgeldin   :-*

Hosbuldum Canim  :-*

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 14, 2009, 08:59:40 ÖSGece ablaaaaaaaa bu aralar seni buralarda göremiyoruz hayırdır nirelerdesinnnnn  

Bazen yogun oluyorum Canim ;) Bugünde disari ciktim Alisveris falan iste kendime hediye aldim ya  :haha:

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 14, 2009, 09:02:21 ÖSben yemeğe gidiyom.....grş....  :-* byby:)

byby:) ebede mutfaga gidicem yemek icin  ;D

ATAAN

Selam Bizim Mahalleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  alkis:) alkis:) alkis:)

zeytin

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

zeytin

ATAAN

Iyidir Zeytincim, Tobuklu Ayakkabimi Lazim  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 10:08:15 ÖSIyidir Zeytincim, Tobuklu Ayakkabimi Lazim  :haha:

Yaaaaaaaaaaa Ataan abi yaaa zatin sinirliyimm lazım değel artık ama yarına lazım napcen seninkinimi ödünç vercen  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Yok Benim Tobuklular Sana Yüksek Gelir Düsersin Neyim  :haha: