Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 194 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 10:11:31 ÖSYok Benim Tobuklular Sana Yüksek Gelir Düsersin Neyim  :haha:

ben düşmem bugünküler apartman topuktu çukura girmeseydim bişiycik olmiycektiii yanee seninkilere ihtiyacım yokk  :haha: :haha:

ATAAN

Yanee Tobuk Gitti Sinemada Gitti Yazik Kardesime  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 10:14:34 ÖSYanee Tobuk Gitti Sinemada Gitti Yazik Kardesime  ;D

Böwwwwwwwwwww yaramı deşme bugünüm yalan oldu ne hayal edyodum ne geldi başımaaaa yazık banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  :haha: :haha:

gece

Hosgeldiniz Ataan bey  clap:)

ATAAN

Sizde Hosgeldiniz Gece Hanim,  alkis:)
Tobuk Krizi Yasanmista  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 14, 2009, 10:20:26 ÖSHosgeldiniz Ataan bey  clap:)

Sende hoşgeldin Gece ablacım buralara fazla uğramaz oldun ablacım :-*

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 10:24:12 ÖSSizde Hosgeldiniz Gece Hanim,  alkis:)
Tobuk Krizi Yasanmista  :haha:

Yaa ne yazsam hep bişiy buluyosun sende heee  :haha: :haha:

ATAAN

Ben Bulurum Zeytin Ben Bulurummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Tobugu Naptin Buldunmu Sonra  :haha:

gece

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 10:25:59 ÖSBen Bulurum Zeytin Ben Bulurummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Tobugu Naptin Buldunmu Sonra  :haha:

Hee başucumda duruyoooo napcen tamır etceksen göndereyim sana postayla  :haha: :haha:

zeytin

ATAAN

Sen Tobugu Gönder Ben Tamir Edem Gönderem Sana, He Bi Yardimimiz Dokunsun Yanee  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 10:28:06 ÖSSen Tobugu Gönder Ben Tamir Edem Gönderem Sana, He Bi Yardimimiz Dokunsun Yanee  ;D

Yok sen bide apartman topuklu ayakkabıma bişey yapan daha taksiti bitmediydi 3 ayı kaldıydı zavallımın giden daha dönmez :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 14, 2009, 10:27:40 ÖShiç göremiyorum ama ben  :-*

gizli gezmiyorum ya  :haha:
biraz islerim falan oldu gidip geliyorum o yüzden Zeytincim  ;)

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 14, 2009, 10:30:45 ÖSgizli gezmiyorum ya  :haha:

Pekiiii ;D

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 14, 2009, 10:30:45 ÖSgizli gezmiyorum ya  :haha:

Pekiiii ;D

ATAAN

Kardesime Bak, Yacik Sana, Daha Taksidide Bitmemis Daha, O Nasil Ayakkabiymis Daha Taksidi Bitmeden Tobugu Gitmis ;D