Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 10:32:55 ÖSKardesime Bak, Yacik Sana, Daha Taksidide Bitmemis Daha, O Nasil Ayakkabiymis Daha Taksidi Bitmeden Tobugu Gitmis ;D

Yığınla para saydıydım onaaa yacık tabikide bana  :haha:

ATAAN

E Götür Kafasina Cal Ayakkabicinin  ;D

zeytin

Ah ah zamanı geçtı abicim daha almazlarr aklıma geldiii ;D

ATAAN

Dükkanin Önünden Gecerken Bööööö Yap O Zaman Sende  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 10:42:03 ÖSDükkanin Önünden Gecerken Bööööö Yap O Zaman Sende  :haha:

Böööden başka niler yapcemm bi pazartesi gelsindeee  kur;)

zeytin

Arı gibi sokup kedi gibi uççam kur;)

ATAAN

Muhammed Ali Mübarek, Kelebek Gibi Ucup Ari Gibi Sokacan Yani  :haha:

zeytin

kendimi bilgisayarda msn hızzıyla en hızlı yazıcı ilan ediyorum hem burası hem msn hem facebook kafamı kaldırmaya bile vaktim yok :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 10:48:32 ÖSMuhammed Ali Mübarek, Kelebek Gibi Ucup Ari Gibi Sokacan Yani  :haha:

aynen öyle yada çaycı gibi giyinip çaylarına müsil ilacımı koysamm  kur;) :haha:

ATAAN

MasAllah Yani, Ben Msnyi Falan Kapatiyom Foruma Girince, Facebookada Ayda Yilda Bir Bakarim
Müsil Ilaci Operasyonu Güzel Fikir  YASASIN KÖTÜLÜK  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 10:53:46 ÖSMasAllah Yani, Ben Msnyi Falan Kapatiyom Foruma Girince, Facebookada Ayda Yilda Bir Bakarim
Müsil Ilaci Operasyonu Güzel Fikir  YASASIN KÖTÜLÜK  :haha:

Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm  herkesi hasta ederim ederim heyyyyyyy
facebookta arkadaşlarımı arayıp bulcem diye çıkamıyorum umudumu yitirmiş değelim ama bulduklarımıda eklemiyorum çünkü onlar beni bulsunlar diye :haha: msn dede Almaydaki arkadaşlarımla konuşuyorum merak işte napcen  kur;)

ATAAN

Msn de Kizimla Konusurum, Facebookta Okul Arkadaslarimdan Özledigim Olursa Acar Mesaj Atarim, Almanyayida Hic Merak Etmiyom Cünkü Tam Ortasindayim  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 11:02:39 ÖSMsn de Kizimla Konusurum, Facebookta Okul Arkadaslarimdan Özledigim Olursa Acar Mesaj Atarim, Almanyayida Hic Merak Etmiyom Cünkü Tam Ortasindayim  :haha:

:haha: :haha: :haha:

zeytin

eh tek ortak özelliğimiz olmayan Almanya sen ortasındasın ben daha ayağımın baş parmağını bile sokamadım yanee o yüzden bırakta rahatca merak edem yaneee :haha: :haha:

ATAAN

Gelince Görecen Yanee Ne Merak Edip Duruyon, Ben Sana Ilk Danimarka Seyahatimi Anlatsam Yerlere Yatarsin Gülmekten  :haha: