Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 15, 2009, 09:10:26 ÖSrecep ivediğe bakmaya gittimde   :haha: :haha:

Niyapıyodu ivedikk öğlen sonrası birlikteydik randevumuz vardıda kendileriyle  kur;) gülmekten çene kaslarım oynadı  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Şubat 15, 2009, 09:10:43 ÖSHosbuldum Canim  yuppi:) alkis:)

nerelerdesin ablacığım ya.....göremiyoz pek seni   alkis:) ;D

zeytin

Attan Bey Nirde didi o niye gelmedi didi bende Helga yinge izin virmedi herhal didim İvedik amca didim  :haha: haberin olsun Ataan abi amca bekliyi senii  :haha: yoksa  :zopa:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 15, 2009, 09:11:25 ÖSNiyapıyodu ivedikk öğlen sonrası birlikteydik randevumuz vardıda kendileriyle  kur;) gülmekten çene kaslarım oynadı  :haha:

iyiydi slm.lar vardı ,oda seni soruyordu napıyor diye.... :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 15, 2009, 09:12:45 ÖSAttan Bey Nirde didi o niye gelmedi didi bende Helga yinge izin virmedi herhal didim İvedik amca didim  :haha: haberin olsun Ataan abi amca bekliyi senii  :haha: yoksa  :zopa:

:haha:

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 15, 2009, 09:12:04 ÖSnerelerdesin ablacığım ya.....göremiyoz pek seni   alkis:) ;D

Bamya ayikladim ya sorma  :haha:

ATAAN

:haha: :haha: :haha:
Allah Dilinize Düsürmesin Kimseyi Emi

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 15, 2009, 09:12:59 ÖSiyiydi slm.lar vardı ,oda seni soruyordu napıyor diye.... :haha: :haha:

Gördü beni zatim bi kaşları çatmaya başladı bi güldüm halada gülüyorummmmm belki yarına bidaha giderim belli olmaz valla  :haha: :haha:

NİLSENAM

zeytin

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 15, 2009, 09:15:04 ÖSGördü beni zatim bi kaşları çatmaya başladı bi güldüm halada gülüyorummmmm belki yarına bidaha giderim belli olmaz valla  :haha: :haha:

haha: :haha:

NİLSENAM

ataan ağbi helga yengemiz izn vermiyormu artık yanımıza gelesin   :haha: :haha:

zeytin

Ben gider arkadaşlarım görüşmek üzere zatin babam geççek daha ssonra görüşmek ümidiyle Allaha emanet olun  byby:) byby:) byby:) byby:)

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 15, 2009, 09:15:22 ÖSne bamyası   ??? ???

Sulu Bamya Canim be bitti ama kirizimgelirse yine temizlerim ben  :haha:

ATAAN

Nilsenamcim Helga Yengeni Daha Bulamadimki Beni Disari Salmasin  :haha:

zeytin

iiiiiiiğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ ikinci bir emre kadar sulu bamya ve kuru bamya yada bamya ismini duymayı yasaklıyorum  :police:

...mystery...

oofffff.... :haha: ben tekrar geldiiimm... alkis:)