Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 103 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 15, 2009, 10:36:57 ÖSHe Helga Yingenle Evlendikte Bosanmaya Bile Karar Virdik, Sen Nirelerdesin Yav  :haha:

Hee ben gerilerden geliyorrum idare et beni hala apartman topuklu ayakkabı derrdindeyimmm kur;) :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 15, 2009, 10:36:57 ÖSHe Helga Yingenle Evlendikte Bosanmaya Bile Karar Virdik, Sen Nirelerdesin Yav  :haha:

Evet ya ne cabuk geciyor yillar mi acep  ;D

ATAAN

Sen Bu Resimdeki Bebeyi Benim Yerime Isirdinmi Zeytin  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 15, 2009, 10:44:43 ÖSSen Bu Resimdeki Bebeyi Benim Yerime Isirdinmi Zeytin  ;D

ısırdım tabıı oda beni ısırdı onda ısırmahastası var :haha: :haha:

zeytin

:haha: :haha: :haha:
morarmalar var bendede yaril:)

zeytin

Ben gittim yine azcık arkadaşımla sohbet edem hayırlı akşamlar hayırlı Pazarlar.Allaha emanet olun  byby:) byby:) byby:)

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 15, 2009, 10:57:22 ÖSBen gittim yine azcık arkadaşımla sohbet edem hayırlı akşamlar hayırlı Pazarlar.Allaha emanet olun  byby:) byby:)

byby:) byby:)

gece

ATAAN

Merhaba Arkadaslar Kimseler Yokmu Ya  :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

hosbulduk zuzum abamm  ;D :-*

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 15, 2009, 11:29:38 ÖShosbulduk zuzum abamm  ;D :-*

Zuzummmm didim ya dinleyesim geldi nerde benim zuzummmmmmmmmm :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 15, 2009, 11:29:35 ÖSMerhaba Arkadaslar Kimseler Yokmu Ya  :haha: :haha: :haha:

olmami biz variz iste dimi kirsehirim  :haha:

ATAAN

Tik Tik Tik Müyendiiiis Beeeeeeeeeey Kimse Yokmu Ya, Ben Yeni Üyeyim Yolu Kaybettimde Cikisi Bulamiyom  :haha: