Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 03:03:08 ÖSKoca sitede benden başka biri yoksa korkarım tabikidee :haha:

yalniz birakmayiz biz seni  ;D ataan abiyle gece abla hala bu saat oldu ugramadilar

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 03:03:08 ÖSKoca sitede benden başka biri yoksa korkarım tabikidee :haha:

--> Neyse Kirsehir abla burda yalniz kalmazsin benim cikmam lazim simdi. Hadi görüsmek üzere.. Cok cok konus Kirsehir abla, Zeytinle, sonra korkuyo. :P :haha: Hadi byby:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 16, 2009, 03:05:27 ÖS--> Neyse Kirsehir abla burda yalniz kalmazsin benim cikmam lazim simdi. Hadi görüsmek üzere.. Cok cok konus Kirsehir abla, Zeytinle, sonra korkuyo. :haha: Hadi byby:)
byby:) :-*

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 16, 2009, 03:05:27 ÖS--> Neyse Kirsehir abla burda yalniz kalmazsin benim cikmam lazim simdi. Hadi görüsmek üzere.. Cok cok konus Kirsehir abla, Zeytinle, sonra korkuyo. :P :haha:

:P :P

kirsehir7

eee cok sessizlesmis burasi  ;D

zeytin

kirsehir7

zeytin

Helgasının derdine düştü galiba sanırsam :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 03:32:24 ÖSHelgasının derdine düştü galiba sanırsam :haha:

he napsin adamin basini yaktiniz dir dirdan gelemiyordur napsin kadinin dirdiri bitmiyosa  :haha:

zeytin

:haha: :haha: :haha:

eee o başlatıı napalım şindik korkuyo garip napsın  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 03:34:09 ÖS:haha: :haha: :haha:

eee o başlatıı napalım şindik korkuyo garip napsın  

simdi yenge oklavayi almistir eline ataan abiyi kovaliyodur hele sinasida tüylerini dökyodur bide onun icin ´kavga cikiyodur  :haha:

zeytin

:haha: :haha: :haha:

Sina zavallısı bişey de yapamıyodur Helgasına şimdi bişiyde diiyemiyodur akşama halsız gelir buraya yazamazda şimdi laf yetiştiremez bize nede olsa şimdi br kamyon dolussu dayak yimiştir o  :haha:

zeytin

Helga yenge der ki: tickoff:) :zopa:
Bizim Ataan abi der ki: offoff:) :cryla:

kirsehir7

aman duymasin valla konustuklarimi yakr bizi :haha:  :-X