Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

yandık zatin battı balık yan gider o bütün sayfaları okuyo öyle geliyoo :haha:

zeytin

hem biz bizim Komsu Attan abiden bahsediyoruz canım sadece Ataan o mu ki  :angel: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 03:45:58 ÖShem biz bizim Komsu Attan abiden bahsediyoruz canım sadece Ataan o mu ki  :angel: :haha:

kur;) ya:) evet biz o ataan dan bahsediyoruz ne tesadüfki onunda helgasi var

zeytin

evwt bu başak tanıdığımız olan Ataan abi hem yası da daha genç  ;)

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 03:49:22 ÖSevwt bu başak tanıdığımız olan Ataan abi hem yası da daha genç  ;)

evet bu 18 lik delikanli  kur;)

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 16, 2009, 03:30:56 ÖSataan abi ve gece yok ondan  ;D

Birileri bizimi cekistirmis nee  :zopa:

Selam bizimm mahalleeee  halayy:)

zeytin

Hoşgeldin Gece ablacım yok seni çekiştirirmiyiz hiçç Sadece buralar sessiz didik dimidikmi, öyle didik kur;)

kirsehir7

slm ablaciigm yok biz sizi cekistirmedik  ;D
özledik nirde kaldi bunalr didik  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 16, 2009, 03:55:51 ÖSslm ablaciigm yok biz sizi cekistirmedik  ;D

ya:) ya:) öyle didik

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 03:55:23 ÖSHoşgeldin Gece ablacım yok seni çekiştirirmiyiz hiçç Sadece buralar sessiz didik dimidikmi, öyle didik kur;)

:-*

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 16, 2009, 03:55:51 ÖSslm ablaciigm yok biz sizi cekistirmedik  ;D
özledik nirde kaldi bunalr didik  

Geldim iste  :-*

kirsehir7

sayilmaz

evet gece hoşgeldin
ben sabahtan beri buralardayım
evet kimseyi çekiştirmedik
doğru söylüyor arkadaşlar
zaten ben sonraki hariç hiç yalan söylemedim bugüne kadar inan ki  yaril:) :haha: