Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 95 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 08:03:57 ÖSNe güzel bir buralara yağamadı kar dua edinde yağsın bizde izleyerek akşam olsun :embarassed:
evet yaa.... :-[ :-[

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 16, 2009, 08:04:55 ÖSiyiyim ablacım sen nasılsın??? alkis:) :-* :-*

Orta sekerli Türk kahvesi kivamindayim  ;D

3,14

Alıntı yapılan: gece - Şubat 16, 2009, 08:04:05 ÖSGenclik zinde ve formadasiniz masAllah icim acildi ya

Onur Hosgeldin kardesim nasilsin ?

Zeytin sen nirlerdesin  ?

Baska kimler var Ataan bey sorulardaymis gelince sorarim barim

--> Hos buldum, hos gelmedim. :embarassed: Iyiyim ya... Sen nasilsin? :embarassed:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 16, 2009, 08:04:05 ÖSGenclik zinde ve formadasiniz masAllah icim acildi ya ;)

Onur Hosgeldin kardesim nasilsin ? :)

Zeytin sen nirlerdesin  ;D ?

Baska kimler var Ataan bey sorulardaymis gelince sorarim barim

Gece ablacım ben buralardayım sabahtan beri insan evde kilitli kalınca napar.sonra bir eve millet dökülmeye başlıyınca didim b imarket yapem sonra akşam oldu yemek ye topla gel bu kadar. :haha:

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 16, 2009, 08:06:27 ÖS--> Hos buldum, hos gelmedim. :embarassed: Iyiyim ya... Sen nasilsin? :embarassed:

Nasil yani bence Hosgeldin ;) :-[

...mystery...

ATAAN

Biri Kahve Kahvemi Didi  :haha:

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 08:06:47 ÖSGece ablacım ben buralardayım sabahtan beri insan evde kilitli kalınca napar.sonra bir eve millet dökülmeye başlıyınca didim b imarket yapem sonra akşam oldu yemek ye topla gel bu kadar. :haha:

kitlimi kaldin sen evede  ;D

ATAAN

Kim Evde Kilitli Kalmis Ya, Zeytinmi, Iyi Hazir Kitliyken Bir Kahve Yapsin Bakayim  :haha:

3,14

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 16, 2009, 08:11:38 ÖSKim Evde Kilitli Kalmis Ya, Zeytinmi, Iyi Hazir Kitliyken Bir Kahve Yapsin Bakayim  :haha:

kurtuldum Abicim yaa geldiler ama bugn ömrümden ömür geçti tabi yaparım nasıl olsun Kahven ;D

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 16, 2009, 08:09:38 ÖSkitlimi kaldin sen evede  ;D

Evet annem beni unutup evi kitleyip toplantıya gitmişşş 5 e kadarda gelmedi bende süslendim püslendim gezmeye gitcektim ana bi baktım kapı aaçılmıyo yane öyle oldu  :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 16, 2009, 08:12:05 ÖS--> Ablacigimi kirmayim demi. :embarassed:

Kirma ne olur ya ben bugün limiti doldurdum  ;)

ATAAN

Zeytincim Gecmis Olsun, Iyi Olmus Aslin Belki Yine Tobugunu Kiracaktin, Benim Kahve Sekersiz Olsun Lütfen Zahmet Olmazsa, Bu Arada Sayin Gece ve Onur Siz Ne Ayaksiniz  :haha:

...mystery...

offf her tarafıma krem sürdük bıktım  yaaa ilaçlardan vitaminlerden kremlerden oof..... offoff:) offoff:)