Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Valla Antalyada Olsaydim Aynen Olimposa Kactiydim Bir Hafta Bakalim Burda da Kendime Bir Yer Bulurum Ben  okey:)

ATAAN

Sen Ne Zaman Geliyorsun Bu Taraflara Zeze?

qwerty zeze

benim için en büyük tatil annemin dizinin dibi.evime gelmek bütün kötülükleri uzaklaştırıyo benden.başka insanların iki yüzlülüğünü bile bile aynı yerde yaşamak o kadar ağır geliyo ki :-[

qwerty zeze

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 12:44:36 ÖÖSen Ne Zaman Geliyorsun Bu Taraflara Zeze?
bilmem ki hiç düşünmedim almanyaya gelmeyi ???

ATAAN

Ben Anamin Dizinden Ayrildiigimda 13 Yasindaydim, Ama Alistim Yani Sürekli Gurbette Olmaya

qwerty zeze

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 12:46:50 ÖÖBen Anamin Dizinden Ayrildiigimda 13 Yasindaydim, Ama Alistim Yani Sürekli Gurbette Olmaya
sizin için çok zor olmalı başka yüzler başka dil kültür... ama insan herşeye alışıyor bi zaman sonra

ATAAN

Ben Almanyaya Gelmeden Önce Ciktim Gurbete, Türkiyedeykende Gurbetteydim, Tatillere Iraga Giderdim  :haha:

qwerty zeze

ATAAN

Ben Asker Kökenliyim Yani, Bayrak Nerde Sallaniyor, Görev Oradaydi  okey:)

qwerty zeze

alkis:) clap:) alkis:)
yani sizi takdir etmemek mümkün değil.
benim için gurbet çok yıkıcı olur 3.gün hüngür hüngür ağlamaya başlarım
kadınların genel özelliği işte ;D

gece

Ataan beyin yasamadigi Sehir kalmamis Türkiyede  :)

qwerty zeze

hadi yaa vana da gelmiş mi acaba ??? ;D

ATAAN

Van'a mi Cok Geldim, Sen Van'damisin?

qwerty zeze

evet ben vanlıyım şu an da vandayım ;D

ATAAN

Bazen Hava Müsait Olmayinca Hakkariye Gecip Ordanda Van'a,
Havaalani Cok Güzeldi, Bagiriyorlardi Ya, Istanbul Yolcusu Kalmasin Diye  :haha: :haha: :haha:

qwerty zeze

ne zaman geldiniz en son? şimdi de havaalanı öyle pek değişiklik yok ;D

qwerty zeze

ama çok seviyorum memleketimi. babamın mesleğinden dolayı bizde çok gezdik en son memlekete döndük. memleket başka ya:)