Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 17, 2009, 04:16:53 ÖS--> Yok valla bizde demokrasi var. Tüm alinmasi gereken kararlar önce mecliste görüsülüyor. Sonra ortak karara variliyor. Iki kisilik bir meclis degil midir ASK?

kur;) kur;) ;D

3,14

3,14

--> Benim cikmam lazim, önce kardesime ödev yaptirmam, sonra da su yaptigim deneme sinavi ne kadar dogru cözülmüs bakmam gerekiyor. ;D

Hadi görüsürüz sonra. Kendinize iyi bakin. alkis:) halayy:) byby:)

...mystery...

ben geldim sen git öyle olsun... rolleri değiştik resmen... :haha: neyse görüşürüz sonra... byby:)

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 17, 2009, 04:17:30 ÖS--> 250 Gr. diyordun bedavayi duyunca kasa kasa ister olsun. kur;) :haha:

:haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 17, 2009, 04:26:36 ÖSben geldim sen git öyle olsun... rolleri değiştik resmen... :haha: neyse görüşürüz sonra... byby:)

--> Gidecegim ama ders calisacaksin haa :zopa: :zopa:

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 17, 2009, 04:26:03 ÖS--> Benim cikmam lazim, önce kardesime ödev yaptirmam, sonra da su yaptigim deneme sinavi ne kadar dogru cözülmüs bakmam gerekiyor. ;D

Hadi görüsürüz sonra. Kendinize iyi bakin. alkis:) byby:)

byby:)

3,14

kirsehir7

...mystery...

3,14

--> Hadi millet kendinize ve birbirinize iyi bakin, geri döndügümde hasta birini görürsem tüm forumu suclarim haaaaa :zopa: ;D :haha:

byby:)

ATAAN

Onurcum Kendine Iyi Bak  byby:) byby:) byby:)

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 17, 2009, 04:32:30 ÖS--> Hadi millet kendinize ve birbirinize iyi bakin, geri döndügümde hasta birini görürsem tüm forumu suclarim haaaaa :zopa: ;D :haha:
:haha:

zeytin

Ben geldim şekerlemelerrrr kimlerr var bekeeeeeeemmmmmmmmmmmm alkis:)

gece

zeytin

...mystery...

ben varım ben.... alkis:) gece ablam var patron varrr daha ne olsun... alkis:) nasılsın zeytin... :-* alkis:)