Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 100 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 17, 2009, 05:06:45 ÖSben varım ben.... alkis:) gece ablam var patron varrr daha ne olsun... alkis:) nasılsın zeytin... :-* alkis:)

slm Gizemcim Biraz sorunlarım var onları aşmaya çalışıyorum ama yiinede gülüyorum unutmamak için

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 17, 2009, 05:07:50 ÖSslm Gizemcim Biraz sorunlarım var onları aşmaya çalışıyorum ama yiinede gülüyorum unutmamak için
iyi yapıyosun her zaman gülmek gerek... alkis:)

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 17, 2009, 05:07:55 ÖS;D
bak unutmamışsın... yaril:)

zeytin

bilmem unutmuyorum işte unutmamak içinde bugün yine ivedikin filmine gitcem  :haha: :haha:

...mystery...

zeytin

Bu ara sinemaya dadandım güzel filmler oluyo ama en çok Alacakaranlığa takıldım hala gözümün önünde sahnelerii  ;D

...mystery...

:haha: evet bende takıldım ama geçiyo... :haha:

...mystery...

ayrıca diyorum ya bişeye sıkılmışım kaşınıyorum diye işte bu kaşıntı başlamadan önce benim sıkıldığım tek şey Alacakaranlık'tı..... :'( hatta forumda bulursun o aralar çok bunalımdım hiç gülemiyodum nedense.... :'(

zeytin

:haha: :haha:
Bakalım nereye kadar takılcamm  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 17, 2009, 05:17:45 ÖSayrıca diyorum ya bişeye sıkılmışım kaşınıyorum diye işte bu kaşıntı başlamadan önce benim sıkıldığım tek şey Alacakaranlık'tı..... :'( hatta forumda bulursun o aralar çok bunalımdım hiç gülemiyodum nedense.... :'(

Biliyorummmmm bi ara bende öyleydimm.Alacakaranlık herhalde bunalıma sürüklüyo insanı  ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 17, 2009, 05:19:03 ÖSBiliyorummmmm bi ara bende öyleydimm.Alacakaranlık herhalde bunalıma sürüklüyo insanı  ;)
kitaplarını okudun mu?? ;)

Alacakaranlık
Yeni Ay
Tutulma
Breaking Down

Edward'ın gözünden 1. kitap
Midnight Sun

zeytin

Kitaplarını bulursam okuycam bulunduğum yer küçük olduğu için fazla kitap alabilceğim yer yok Ama Mart ayında Samsun yada Antalyaya gidersem ilk fırsatta alcam  ;D

...mystery...

al al ben okudum 3ünü şimdi 4.sünün çevrilmesini bekliyorum... :haha: bakalım ne kadar bekleyebilicem... :haha:

zeytin

Çıkar kısa zamandaaa  :haha:,
ben şuanda 4'ün kuralını okuyorum  :haha:

ATAAN

Ben Bir Süre Pc nin Basinda Degilim Arkadaslar  okey:)  byby:)

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 17, 2009, 05:26:23 ÖSÇıkar kısa zamandaaa  
ben şuanda 4'ün kuralını okuyorum  
belli ne zaman çıkıcağı sanırım mart'tı... :-\ nisanmıydı mayısta olabilir bu üçünden biri ama marttı sanırım... :-\ çünkü 2 aydan az kalmış demiştim arkadaşıma okul açılıdğında yani mart sonu nisan başı evet evet az kalmış... dance:)