Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 96 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 17, 2009, 09:37:04 ÖSsüperdiiiii harikaydi cooookk güldüm senin topuk kirildigi gün gittim ben yani sevgülüler gününde  :haha:

Çaktırmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 09:36:54 ÖSNe Recepmis Bu Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
 :haha:

ivedik recepppppppppppppppppp   :haha: :haha: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 17, 2009, 09:38:15 ÖSNeyin vardıki  ???

ya aynı konuyu tekrar açmıştım...kötü oldum ya    :) ;D ;D

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 17, 2009, 09:39:23 ÖSya aynı konuyu tekrar açmıştım...kötü oldum ya    :) ;D ;D

Ne konusuuuuuuuu

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 09:36:54 ÖSNe Recepmis Bu Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
 :haha:

Seni geçtiiiiiiiiiiiiii Ataan abiiiiiiiii Kıskandın herhal  kur;) :haha:

NİLSENAM

ATAAN

Yoksa Sifre Recep Ivedik mi Ülennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Siz Sinemadan Bahsediyorsunuz Dimi, Kimselerle Kiristirmiyorsunuz Dimiiiiiiiiiiii  :zopa:  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 17, 2009, 09:39:23 ÖSya aynı konuyu tekrar açmıştım...kötü oldum ya    :) ;D ;D

olsun canim ne önemi var bende dün olan bi konuyu actim bunun icin SIKMA güzel cannini  :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 09:41:27 ÖSYoksa Sifre Recep Ivedik mi Ülennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Siz Sinemadan Bahsediyorsunuz Dimi, Kimselerle Kiristirmiyorsunuz Dimiiiiiiiiiiii  :zopa:  :haha:
noluyo bakiim burdaa.... :zopa: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 09:41:27 ÖSYoksa Sifre Recep Ivedik mi Ülennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yuk demezük gillerden biz onu msnde hallettik bizim özel şifremiz kırşehirlimlen  kur;) :haha:

kirsehir7

kiristirMAK derken  ??? ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 17, 2009, 09:41:43 ÖSolsun canim ne önemi var bende dün olan bi konuyu actim bunun icin SIKMA güzel cannini  :-*

tşk.ederim canım ya ....şimdi daha iyiyim.... :-* :-* :-*

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 17, 2009, 09:41:43 ÖSolsun canim ne önemi var bende dün olan bi konuyu actim bunun icin SIKMA güzel cannini  :-*

Kırşehirlim şifreyi deme canım benim  kur;) :haha:

gece

zeytin

KIZ NİLSENAM BOşTAN YERE ÜZÜLME BENDE GEÇEN GÜN AYNI HALTI BAşARDIM KONU VARKEN AYNI KONUDAN AÇTIM VE KİTLENDİ NOLCEK YANEE BOşVERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :haha: :haha: