Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 22, 2009, 07:50:49 ÖShoşgeldin Nilsenammm... alkis:)

hoşbulduk gizemciğim.....  yuppi:)

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 22, 2009, 07:51:24 ÖSHosgeldin Nilsenam  alkis:)

hoşbulduk ağbicim.....  yuppi:)

nasılsınızzzzzzz......

...mystery...

NİLSENAM

hoşgeldin zeytin.....nasılsınnnn  alkis:) alkis:)

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 22, 2009, 07:56:07 ÖShoşbulduk gizemciğim.....  yuppi:)
nasılsınızzzzz
ben sinirliyim hemde çooooooo....ooookkk tickoff:) bu akşam Oscar var ve saat 1.00 de ödül törenide 3.00 te yarın benim okulum var ve ben 10da yatıyorum adalet mi bu yaaa... tickoff:) tickoff:)

ATAAN

Her Kes Iyi Dimi, Kötü Olan Varsa Söylesin Yoksa Sohbete Devammmmmmmmmmmm
Naber Zeytin  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

ben bi çay içip geliyorum görüşmek üzeree... byby:) :-* :-* :-*

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 22, 2009, 07:57:53 ÖSben sinirliyim hemde çooooooo....ooookkk tickoff:) bu akşam Oscar var ve saat 1.00 de ödül törenide 3.00 te yarın benim okulum var ve ben 10da yatıyorum adalet mi bu yaaa... tickoff:)

gizemciğim sonuçta önemli olan okulun,senin geleceğin değilmi......onun için uyumak derim ben.... :) :-*

zeytin

Cümleten hoşbulduk iyiyim aslında yorgunum eve yeni geldim gezmeden Gece abla senin sorularını yarın sabah cevap vercem şuanda yanımda Minik aşkım varda rahat bırakmıyo bidde araba oynuyoruzzzzzzzz ama buralardayım yaneeeeeeeeeeee :haha: :haha:

gece

Sorun degil Canim ne zamanistersen o zaman yanitla  ;)

NİLSENAM

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 22, 2009, 08:00:29 ÖSgizemciğim sonuçta önemli olan okulun,senin geleceğin değilmi......onun için uyumak derim ben....:-*
evet haklısın ama çok merak ediyorum yaa... :-[ :-[ bide tekrarıda yokmuş kırmızı halının... :-[

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 22, 2009, 08:14:19 ÖSSorun degil Canim ne zamanistersen o zaman yanitla  ;)

Ya aslında cevapladım bitmek üzereyken telefon görüşmesi yapmaya gittim nerden geldi pire çıkışımı yapmış bide minik zibidi artıkın yarına kaldı :haha:

...mystery...

ooo ben 15 dk.damı içtim çayı amma ağır içmişim yaa ama sıcaktı... :haha: bide ben içtikçe anneannem görmediğimi sanıp doldurdu durdu sanki anlamadım... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 22, 2009, 08:16:29 ÖSooo ben 15 dk.damı içtim çayı amma ağır içmişim yaa ama sıcaktı... :haha: bide ben içtikçe anneannem görmediğimi sanıp doldurdu durdu sanki anlamadım... :haha:

:haha: :haha:

gece

Azcik yokum kizlar ama dönücem  okey:)

...mystery...

zeytin

Ben buralrdayım kızlarrr bi market edip gelem arkadaşlaa beklen beni tabi laptopumu kimse çalmazsaa :haha: :haha: