Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 22, 2009, 08:15:37 ÖSevet haklısın ama çok merak ediyorum yaa... :-[  bide tekrarıda yokmuş kırmızı halının... :-[

sağlık olsun canım  :-*  :-*

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 22, 2009, 08:18:11 ÖSBen buralrdayım kızlarrr bi market edip gelem arkadaşlaa beklen beni tabi laptopumu kimse çalmazsaa :haha: :haha:

ok :haha: :haha:

...mystery...

napalım öyle olucak artık arkadaştan alırım haberleri yarın :) izlicekmiş bugün bide resimlerle idare edicem... :-[ :-* :-*

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 22, 2009, 08:16:29 ÖSooo ben 15 dk.damı içtim çayı amma ağır içmişim yaa ama sıcaktı... :haha: bide ben içtikçe anneannem görmediğimi sanıp doldurdu durdu sanki anlamadım... :haha:

:haha: :haha:

...mystery...

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 22, 2009, 08:21:26 ÖSnapalım öyle olucak artık arkadaştan alırım haberleri yarın :) izlicekmiş bugün bide resimlerle idare edicem...

okey:) alkis:) :-*

...mystery...

kirsehir7

slmmillettt ben geldim  clap:)

...mystery...

hoşgeldiiiiiiiiiiinnn.... yuppi:) yuppi:) alkis:) nasılsın?? :-*

NİLSENAM

kirsehir7

hosbuldum eh iste idare eder iyi olmaya calisiyorum  :angel:

...mystery...

umarım sonunda başarılı olursun... :-* :-*

NİLSENAM

...mystery...

ATAAN

Gizem Bu Nasil Görkemli Bir Imzadir Böyle Yavvvvv  :haha:, Yazdigin Mesaj Görünmüyor  yaril:)

NİLSENAM

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 22, 2009, 09:18:29 ÖSGizem Bu Nasil Görkemli Bir Imzadir Böyle Yavvvvv  :haha:, Yazdigin Mesaj Görünmüyor  yaril:)
eee öyle napalım.... yaril:)