Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 08:47:22 ÖSYanee Zeytin Antalyaliyim Tabi Ya, Uyanda Baliga Gidelim Ama Mangali Sen Yakarsin  :haha:

Yok yangın çıkarmak istemem ayrıcanada nirden bilem senin oralı olduğunu hergün ben Antalyalıyımmı diyosun yznee :haha:

...mystery...

yeni imzam nasıl?? :haha: takıldığınız bişey?? :haha:

ATAAN

Nasil Yanee Ya, Profilime Dogru Dürüst Bakmiyon Sonra Yok Görmedim Bilmiyordum  :haha: :haha: :haha:

zeytin

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 08:51:40 ÖSNasil Yanee Ya, Profilime Dogru Dürüst Bakmiyon Sonra Yok Görmedim Bilmiyordum  :haha: :haha: :haha:

Bakmadım valla  yaril:)dur bakem bii

...mystery...

KiMiNe GöRe FoRuM BiZe GöRe AiLe

ya bu süper olmuşşşşşşşşş....... yuppi:) yuppi:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 08:51:40 ÖSNasil Yanee Ya, Profilime Dogru Dürüst Bakmiyon Sonra Yok Görmedim Bilmiyordum  :haha: :haha::
:haha: :haha:
ayy hangi ara yazdinn sen onu abi yaa

ATAAN

Yani Gizem Nerden Buluyon, Insan Imzanin Icinde Neler Oluyor Diye Bakmaktan Yazilan Mesajlari Okuyamiyor Yavv, Yanee Dizi Film Gibi Seni Imzalar, Gelecek Bölümü Heyecanla Bekliyoruz  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Ataaaannn abiiiiiiiiii bikerem o yeni yazılmış cünkü yazmıyodu oooooooo beni kandırma lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn :haha: :haha: :haha:

zeytin

Gizem bi ara Lostuda görürsek iyi olur yaneee :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 23, 2009, 08:52:14 ÖSsüperrrrrrrrr :haha:
zeytincim sen anlarsın zaten işin esprisinide anlamayanlar var... :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 08:53:17 ÖSYani Gizem Nerden Buluyon, Insan Imzanin Icinde Neler Oluyor Diye Bakmaktan Yazilan Mesajlari Okuyamiyor Yavv, Yanee Dizi Film Gibi Seni Imzalar, Gelecek Bölümü Heyecanla Bekliyoruz  :haha: :haha: :haha:
:haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 08:53:17 ÖSYani Gizem Nerden Buluyon, Insan Imzanin Icinde Neler Oluyor Diye Bakmaktan Yazilan Mesajlari Okuyamiyor Yavv, Yanee Dizi Film Gibi Seni Imzalar, Gelecek Bölümü Heyecanla Bekliyoruz  :haha:
:haha: :haha: :haha:

ATAAN

Su Profilime Düzgün Baksana Zeytin Yaaaaaaaaaaaaaa   :haha: :haha: :haha:

zeytin

Yaaaaaaaa Ataaannn abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

...mystery...

konumu'na bak zeytin konumu na... :haha: :haha: