Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 08:59:49 ÖSNasil Gösteriydi, Nerde Alkissssss
Siz Türkler Ne Diyor Bitte Schön  

alkis:) alkis:) alkis:)
Söz bu sene altın portakal senin  yaril:)

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 23, 2009, 09:01:37 ÖSalkis:)
Söz bu sene altın portakal senin  yaril:)
oscar dündü oscar'ı kaçırdık... :haha: :haha:

gece

iyi baktimda ben komik bir sey görmedim Ataan beyin Profilde  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 23, 2009, 09:03:35 ÖSiyi baktimda ben komik bir sey görmedim Ataan beyin Profilde  ;D

:haha: :haha:

ATAAN

Iftira Atiyorlar Bana Sayin MOderatörüm Yoksa Siz Benim Ne Kadar Ciddi Oldugumu Bilirsiniz Yanee  8)

zeytin

Ataan abi profilini Gece abla için düzenlermisin tekrar anlamamıştaa :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 09:04:35 ÖSIftira Atiyorlar Bana Sayin MOderatörüm Yoksa Siz Benim Ne Kadar Ciddi Oldugumu Bilirsiniz Yanee  8)

Atan abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yalan söyleme lütfen  :haha: :haha:

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 09:04:35 ÖSIftira Atiyorlar Bana Sayin MOderatörüm Yoksa Siz Benim Ne Kadar Ciddi Oldugumu Bilirsiniz Yanee  8)

Bir durum var  ;D

yaneee dimeseydiniz innicaktim nerdeyse  ;D

...mystery...

zeytin

Nayır nolamaz nyalan nsöylüyor inanmayın sakın Gece blacımmmmmmmmmmmmmmmmm :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 23, 2009, 09:08:00 ÖSNayır nolamaz nyalan nsöylüyor inanmayın sakın Gece blacımmmmmmmmmmmmmmmmm :haha: :haha:

Ninanmiycam merak etmeyiniz Nnnnzeytinnn  :haha:

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 23, 2009, 09:08:57 ÖSNinanmiycam merak etmeyiniz Nnnnzeytinnn  :haha:

Bizi suçluyiiiii bizim suçumuz yok ilk başta o başlattı yaneeeeeeeeeeeeeeeee :haha: :haha:

gece

nnngizem bir nsorunmui nnnvar  :haha: :haha: :haha:

...mystery...