Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

yok yaa sana özel bi tasarımdır yaa merak etme yada başka bi internet sayfası açıksa ordan geliyodur yadaaa bi camdan dışarı bak bakıyım... ;D ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 24, 2009, 04:05:50 ÖSyok yaa sana özel bi tasarımdır yaa merak etme yada başka bi internet sayfası açıksa ordan geliyodur yadaaa bi camdan dışarı bak bakıyım... ;D ;D
yok ya baska internet sayfasi acik degil,camdanda gelmiyor bu forumu actigimda geliyo  ??? ;D

...mystery...

Allah Allah... :haha: :haha: gece ablaya mı sorsak... :haha:

kirsehir7

gece ablaaaaaaaa  clap:) yaw siteye ne oluyo cok yavs calisiyo ayrica garip garip sesler duyuyorummm  ??? ;D hele bi bakarmisin

...mystery...

:haha: garip garip sesler duyuyorum sanki eve hırsız girdi... :haha: birden böyle bi cümle aklıma geldi ;D offf neler oluyo bana yaa bu ben değilim :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 24, 2009, 04:10:36 ÖS:haha: garip garip sesler duyuyorum sanki eve hırsız girdi... birden böyle bi cümle aklıma geldi ;D offf neler oluyo bana yaa bu ben değilim
:haha: :haha:

gizem sen yine fransizcami calistin bakemm

zeytin

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kirsehir7

hosgeldin zeytinimmmm  clap:) :-*

zeytin

hoşbulduk bidenem nasılsın :-* clap:) alkis:)

...mystery...

evet dün...bugünde Fransızca sınavım vardı ama geçtim velimi aramıcakmış söylediğindede çok korkmuştum sanki cins adam versin telefonu ben çeviriyim no.yu öyle arasın yani sanki çocuk korkutuyo... :haha: bu arada sınav sırf çeviriydi böğğğ.... ;D

neyse kısaca evet çalıştım yan etki yapıyo... :haha: aslında başıma Fransızca gelmeden öncede ben böyleydim arada sırada olurdu normal yani gelirler bana arada... :haha:

...mystery...

hıı bu arada haftaya salı yine fransızca sınavımız var adam bizi diğer sınavlara hemen alışalım diye ısındırıyo... yaril:) yaril:)

...mystery...

bu sınav 3. sü olucak okulun 1. ayında... :haha:

zeytin

Senin sayende yanee Gizem Fransızcaya olan merakımı yitirmiş bulunmaktayım  bunu hissettim birden :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 24, 2009, 04:14:25 ÖShoşbulduk bidenem nasılsın :-* clap:) alkis:)
iiym canim beni rüyanda görmüsün hatirladinmi bakem rüyani  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 24, 2009, 04:17:43 ÖSSenin sayende yanee Gizem Fransızcaya olan merakımı yitirmiş bulunmaktayım  bunu hissettim birden :haha:
ama bizim hocamız anlatamıyo merakını yitirme dil güzelde hoca değişik/garip kısaca her türlü anormallik olunca garipsiyoruz onu ve dersi ama senlik bişey yok sen öğren... :haha: hatta Mahoyla daha eğlenceli oluyo... :haha: bugün beni boğmak istediğini açık açık yüzüme söylemiş olsada... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 24, 2009, 04:18:47 ÖSiiym canim beni rüyanda görmüsün hatirladinmi bakem rüyani  ;D

biz şimdi seninle ormandayız.Elma ağacının ortasında duruyoruz Sen 3 elma alıyosun birini bana veriyosun.Birini sen yiyosun Diğerinide zamanı gelince ben vercem diyosun ozaman görcek dyosun.İkimizde izzliycez diyosun.Ben elma sevmediğim için Sana veriyorum tekrardan Sen almıyomuşun uğursuzluk getirıyo diye.Sonra senin evinde anahtar buluyoruz ama sen anahtarın kime ait olduğunu bilmiyosun.Denize atalım diyosun.Sonra anahtarın ucunda altın olduğunu görüyorum ben sen diyosunki bu tam bir uğursuzluk diyosun ve yakmaya başlıyosun anahtarı sonra ben uyanıyorum tabiki ;D