Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 24, 2009, 11:19:49 ÖSagucuk agucuk abba ben daaa deni donusuyom den dimsin
ammannn abbasininn gölüüüü :-* ben girseheeerrrr

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 24, 2009, 11:21:26 ÖSammannn abbasininn gölüüüü :-* ben girseheeerrrr
abba bende devdi  :haha: :haha:

abba ben denin gölünmüyüm ama benim icimde balik yokki gölde balik olur demi abbaaa

ATAAN

Sevgicim Hos Geldin Canim Kardesim  :-* alkis:)

ATAAN

Amanin Hukuk Danismanimiz Kirsehirde Burdalar  :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 24, 2009, 11:25:29 ÖSSevgicim Hos Geldin Canim Kardesim  :-* alkis:)
hodbuldummmmmmmmmmmm abimcimmmmmmmmmmm  :-*

SEVGI-40

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 24, 2009, 11:26:04 ÖSAmanin Hukuk Danismanimiz Kirsehirde Burdalar  :haha:
utanan:) okadarda degülük canimmm

ATAAN

Sayin Kirsehir, Benim Söyle Bir Problemim Var, Sivastan Bir Sivas Kangali Getirtmeyi Düsünüyorum Acaba Onunda Hund1 Belgesi Almasi Gerekirmi  :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 24, 2009, 11:22:59 ÖSabba bende devdi  :haha: :haha:

abba ben denin gölünmüyüm ama benim icimde balik yokki gölde balik olur demi abbaaa
sus uleyynn patlatacam simdi bi tane böyökleler öyle konusulmazzz  :zopa:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 24, 2009, 11:29:29 ÖSSayin Kirsehir, Benim Söyle Bir Problemim Var, Sivastan Bir Sivas Kangali Getirtmeyi Düsünüyorum Acaba Onunda Hund1 Belgesi Almasi Gerekirmi  :haha: :haha:
:haha:   :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 24, 2009, 11:29:29 ÖSSayin Kirsehir, Benim Söyle Bir Problemim Var, Sivastan Bir Sivas Kangali Getirtmeyi Düsünüyorum Acaba Onunda Hund1 Belgesi Almasi Gerekirmi  :haha: :haha: :haha:
yaa ataann abii niye dalga geciyonn  tickoff:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 24, 2009, 11:30:07 ÖSsus uleyynn patlatacam simdi bi tane böyökleler öyle konusulmazzz  :zopa:
patlatmak nedemek abba  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 24, 2009, 11:29:29 ÖSSayin Kirsehir, Benim Söyle Bir Problemim Var, Sivastan Bir Sivas Kangali Getirtmeyi Düsünüyorum Acaba Onunda Hund1 Belgesi Almasi Gerekirmi  :haha: :haha: :haha:
ayrica cvp veriyorum hunt3 sertifikasi gerekiyor.yeni kanun öyle bide kosoca sivarköpaga :haha:

ATAAN

Ana Mimla Hatasi Yapmisim  :haha:
Verdiginiz Aciklayici Bilgiler Icin Tesekkür Ederim Sayin Kirsehir, Goethe Yimi Tavsiye Edersiniz Bize,  :haha:

gece

Ben bir soru sorayim. Almanyada evcil hayvaninz oldugunu hangi kuruma bildirmemiz gerekiyor ? ;D

SEVGI-40