Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 25, 2009, 03:48:36 ÖSSaol şekerim olsun oda güzel yaa hayatın yorucu gitseydi benim gibi yeter ulennnn diye bağırırdın ;D ;D
hayat yeterince yordu benii  ;D

zeytin

Olsun be şekerim hayat kimi yormuyo ki ama bazende isyan ediyoruz işte nasıl bir varlıksak  ;D

Aşil

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 25, 2009, 03:49:26 ÖShayat yeterince yordu benii  ;D

bende cok yoruldugumu düsünüyordum hep takiii bir kamyon yukle onümden gecen esegi gorene kadar,, :laugh:

zeytin

Alıntı yapılan: Aşil - Şubat 25, 2009, 04:05:39 ÖSbende cok yoruldugumu düsünüyordum hep takiii bir kamyon yukle onümden gecen esegi gorene kadar,, :laugh:

:haha:

Aşil

kirsaaaaaar nerelerdesin   ablasiiiii hayrola neye yordu seni bu hayat bu kadar erken... ;)

...mystery...

uyyhhh yoruldum... :haha: bu almancax'tada amma merdiven varmış çık çık bitmedi.... yaril:) uyyyhhh.... nefes alamıyom... alkis:) neyse ben geldim nasılsınız??? yuppi:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: Aşil - Şubat 25, 2009, 04:09:32 ÖSkirsaaaaaar nerelerdesin   ablasiiiii hayrola neye yordu seni bu hayat bu kadar erken... ;)
buralardayimmm asil abisiiii asil sen nirelerdesin bakem  ;D sorma hayat beni erken yordu  ;D

NİLSENAM

NİLSENAM

kimseler yokmuuuuuuuuuuuuuuuuu  ??? ;D ;D

NİLSENAM

...mystery...

...mystery...

NİLSENAM

iyiyim canım ,sen nasılsın..... :-* :-*

...mystery...

bende iyiyim sağol biraz geciktim heralde cevap vermekte ama Fransızca çalışıyodum klasik... :haha:

...mystery...

aaa kirsehir gelmişşş.... yuppi:) yuppi:)

kirsehir7

...mystery...