Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 104 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

deminkisiydi işte kusura bakma imzamla uğraşıyodumda :haha:

zeytin

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 27, 2009, 09:33:19 ÖSdeminkisiydi işte kusura bakma imzamla uğraşıyodumda :haha:
tamam ben hemen değiştirmek zorunda kaldımda o yüzden yoksa kalırdı daha... :haha:

NİLSENAM

kız bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gözümüz gözümüze sokuyosunnnnnnnnnnnnnnnnnn :haha: :haha:

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 27, 2009, 09:34:16 ÖSkız bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gözümüz gözümüze sokuyosunnnnnnnnnnnnnnnnnn :haha: :haha:
yaril:) yaril:)

dielosch

naber millet ?? benim canım sıkkın yaa...Konuşcak kimse yok kankim de giremiyor zaten msn'e öff öfff  tickoff:)

NİLSENAM

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 27, 2009, 09:34:02 ÖStamam ben hemen değiştirmek zorunda kaldımda o yüzden yoksa kalırdı daha... :haha:

Niye kimliğinini ortaya çıkmasındanmı korkuyosun :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 27, 2009, 09:34:51 ÖSnaber millet ?? benim canım sıkkın yaa...Konuşcak kimse yok kankim de giremiyor zaten msn'e öff öfff  tickoff:)

hoşgeldinnnnnnnnnnn alkis:)

...mystery...

;D ;D ;D iyi bari başardın zeytin bundan sonrası kolay... :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 27, 2009, 09:34:51 ÖSnaber millet ?? benim canım sıkkın yaa...Konuşcak kimse yok kankim de giremiyor zaten msn'e öff öfff  tickoff:)
kiiz kankiye ne gerekk biz varizyaa  ;D :-*

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 27, 2009, 09:34:16 ÖSkız bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gözümüz gözümüze sokuyosunnnnnnnnnnnnnnnnnn :haha: :haha:

Ayy evet biraz büyükcegene olmuş ellimi ayarlayamadım ilk baktığımda oha bu ne beste didm sonrada güldümmmmmmmmmmm  yaril:) yaril:) haklısın yanee

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 27, 2009, 09:36:11 ÖSAyy evet biraz büyükcegene olmuş ellimi ayarlayamadım ilk baktığımda oha bu ne beste didm sonrada güldümmmmmmmmmmm  yaril:) yaril:) haklısın yanee

yaril:) yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 27, 2009, 09:36:11 ÖSAyy evet biraz büyükcegene olmuş ellimi ayarlayamadım ilk baktığımda oha bu ne beste didm sonrada güldümmmmmmmmmmm  yaril:) yaril:) haklısın yanee
dimi yaneee ;D ;D

dielosch

yok canım ne demek tabiki varsınızda  :-* bişey konuşmam gerekiyodu onla  ;D bu arada hoşbuldumm  :-*

NİLSENAM

kızlar ben çıkıyom.sonra grş. :-* :-* byby:) byby:)