Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 103 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

O Kadar Cok Bile Varki Imzanda Zeytin, Yani Vazgecen Namert Olsun Detirtiyor Yani  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 27, 2009, 10:10:58 ÖSbende varım internet koptuda... :-\ ama şimdi gidicem... :-* bitane Can abim,ciciannem ve amcamın yanına gidicem bende onlarda İstanbul'da yaşıyoruz ama onlar Avp.da ben Asyada gerçi okulum Avp. yakasında ama hiç görüşemiyoruz... :haha: çok özledim can abim'i bitanem o beniiiiiiiiiimmm...

durdun durdun da bu saattemi gitmeye karar verdin onlara yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 27, 2009, 10:11:37 ÖSO Kadar Cok Bile Varki Imzanda Zeytin, Yani Vazgecen Namert Olsun Detirtiyor Yani  :

Vazgeçme abicim yeniden başla diyo orda  :haha: yaril:)

zeytin

Annaaammm   ataan abicim gelmişşş hoşgelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş alkis:)

ATAAN

Kafadan Sinifin Baskani Sensin Zeytincim Ya  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 27, 2009, 10:15:31 ÖSKafadan Sinifin Baskani Sensin Zeytincim Ya  :haha:
bende yardimcisi olem bariii abeyy  utanan:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 27, 2009, 10:15:31 ÖSKafadan Sinifin Baskani Sensin Zeytincim Ya  :haha:

Çok teşekkür ederim Abicim layık olmaya çalışacağım inanın kiii bu günden sonra büyük bir disiplin geliyorr inan bana kur;)

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 27, 2009, 10:16:31 ÖSbende yardimcisi olem bariii abeyy  utanan:)

Evet evet evet evet evetttttttttttttt  lütfennn  utanan:)

ATAAN

Ne Diyorsunuz Sayin Gece, Sinifbaskani Zeytin, Yardimcisida Kirsehir, Olur Derseniz Verelim  Gitsin Bu Tosbalari, Tahtayi Falan Temizlerler Iste  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 27, 2009, 10:19:28 ÖSNe Diyorsunuz Sayin Gece, Sinifbaskani Zeytin, Yardimcisida Kirsehir, Olur Derseniz Verelim  Gitsin Bu Tosbalari, Tahtayi Falan Temizlerler Iste  :haha:

Aşkolsun abiii sen bizi hizmetci olarakmı görüyosunnn angry:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 27, 2009, 10:19:28 ÖSNe Diyorsunuz Sayin Gece, Sinifbaskani Zeytin, Yardimcisida Kirsehir, Olur Derseniz Verelim  Gitsin Bu Tosbalari, Tahtayi Falan Temizlerler Iste  :haha:
:haha: :haha:

ATAAN

Ya Ne Alakasi Var, Iyi Tamam Ben Temizlerim Tahtayi, Unutmusum Sosyete Damarinizi Sizlerin  offoff:) ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 27, 2009, 10:21:12 ÖSYa Ne Alakasi Var, Iyi Tamam Ben Temizlerim Tahtayi, Unutmusum Sosyete Damarinizi Sizlerin  offoff:) ;D

E herıldın yanee Dimi Kırşehirlimm  kur;)

ATAAN

Tam Sayfa Degistiriyordum, Dedim Leylekmi Gördüm Yoksa Sagdan Sagdan Gelmeyemi Basladilar, Ne Diyim Yani Sana Zeytin  :haha:

kirsehir7