Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 102 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Reklam Yapmayin Bakem, Facebook Ne Demek, Notebook Olmasin O Hani Laptop Dedikleri  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 27, 2009, 10:42:19 ÖSKiyamadim Kardesime, Hem Saat 00:00 a Kadar Vaktin Var  :haha:

anladım zaten abicim olsun zaten çokta sevindim  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 27, 2009, 10:43:16 ÖSkiz zeytin umarim facebookda yalnis kisiye davet göndermemmisimdir umarim ammada beste varmis  :haha:

Ayyy sırayla yolla gelir belkim bana da sıra :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 27, 2009, 10:44:00 ÖSReklam Yapmayin Bakem, Facebook Ne Demek, Notebook Olmasin O Hani Laptop Dedikleri  :haha:
:haha: ögrende gel abicimmm

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 27, 2009, 10:46:17 ÖSAyyy sırayla yolla gelir belkim bana da sıra :haha:
:haha: anaa bi bakiyomus hep besteler dolmusss

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 27, 2009, 10:47:04 ÖS:haha: anaa bi bakiyomus hep besteler dolmusss

buradaki avatardaki resmimim aynısı bana bişey gelmedi özelden yazdım sana ;D

ATAAN

Ben Bir Müddet Facebooktayim Arkadaslar Ögreneyimde Geleyim Bari  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 27, 2009, 10:49:28 ÖSBen Bir Müddet Facebooktayim Arkadaslar Ögreneyimde Geleyim Bari  :haha:
:haha: :haha: ya:)

ATAAN

Amanin Burda Ne Güzel Kizlar Varmis Beee   :haha: :haha: :haha:
Ben Facebooktayim Kizlar, Titresim Gönderirsiniz Bana  yaril:)

ATAAN

Nereye Kayboldunuz Yav  ???

gece

ATAAN

Biz Zaten Mahallenin Muhtarlari  :haha: :haha: :haha:

gece

Assa mahallede ben Yukari Mahallede Siz  :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 27, 2009, 10:58:50 ÖSAmanin Burda Ne Güzel Kizlar Varmis Beee   :haha: :haha:
Ben Facebooktayim Kizlar, Titresim Gönderirsiniz Bana  yaril:)
seni seniii izdivacta bulamadin simdi facebooktami ariyacan abii yaa  :haha:

ATAAN

Izdivactakiler Genc Benim Icin Ya, 55 lik 65 lik Citir Onlar Bana Pas Vermezler  :haha: :haha: :haha: