Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 27, 2009, 11:16:46 ÖSIzdivactakiler Genc Benim Icin Ya, 55 lik 65 lik Citir Onlar Bana Pas Vermezler  :haha: :haha:
hiiiihhh sen onalra pas virme abicigim senin gibi abimizi bulmuslarda daha ne istiyolarr  kur;) ;D

ATAAN

Canim Kardesim Benim Ya  alkis:) yuppi:)

kirsehir7

ATAAN

Zeytine Soru Sordum Kacti Tosba Iyimi  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 27, 2009, 11:25:17 ÖSZeytine Soru Sordum Kacti Tosba Iyimi  :haha:
evet sorulari gördü kacti ama istedigi gibi kacsin kacisi yok eninde sonunda cvplayacak  kur;) :zopa:

ATAAN

Öyle Gevrek Gevrek Abi Senin Terleten Sorular Gelmedi Diyip Duruyordu  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 27, 2009, 11:29:05 ÖSÖyle Gevrek Gevrek Abi Senin Terleten Sorular Gelmedi Diyip Duruyordu  :haha:
hakkettii  :zopa: :haha:

perer

selamlar arkadaşlar naber?? ben hep ortalarında giriyorum muhabettin ne oluyo ne bitiyo bi türlü kavrayamıyorum sonra pes edip kalabalık bari etmeyim deyip çıkıyorum.  

ATAAN

Bizde Yeni Baslamistik Sayin Perer, Bugün Ders Yaptik Bol Bol, Gerci Sizin Almancaya Ihtiyaciniz Yok  ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: perer - Şubat 27, 2009, 11:32:00 ÖSselamlar arkadaşlar naber?? ben hep ortalarında giriyorum muhabettin ne oluyo ne bitiyo bi türlü kavrayamıyorum sonra pes edip kalabalık bari etmeyim deyip çıkıyorum.  
slm perer ugramaz oldun olsun sen gir ortasindan nolcek bisey olmaz bizde bazen oluyo ortadan daliveriyoz  :haha:

ATAAN

Dünde Kardesimizin Dogum Günü Partisi Vardi, Yorulmusum Be  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 27, 2009, 11:37:42 ÖSDünde Kardesimizin Dogum Günü Partisi Vardi, Yorulmusum Be  :haha:
eevet sagolsun ablamla abim cook güzel bi pari yaptilar bana  utanan:) :-*

perer

almancaya ihtiyacım var olmaz olurmu. açıyorum almancaxı bakayım bi kaç konuya diyorum ama sonra sıkılıyorum sanıyorum yaştan olsa gerek :)) birde hep ingilizce öğrendim şimdiye kadar biraz farklı geliyo sanırım ondan.

ATAAN

Iyi Eglendik Dimi Ama Kirsehir  yuppi:)

kirsehir7

perer

aa çok sevindim nice senelere umarım hayatta herşey dilediğince olur.. alkis:)

ATAAN

Valla Ben Cok Keyif Aldim Kirsehircim, Hele Kirsehir Sarkilari Calarken Ben Oynuyordum Valla  :haha: