Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vindela

ben 29 yaşındayım ozaman ataan abiyle gece abladan küçükmüyüm büyükmü :)

...mystery...

ATAAN abinden küçüksün bu kesin... :haha: ama gece abla'nın yaşını ben bilmiyorum... utanan:)

ATAAN

Ikimizden de Kücüksünüz Merak Etmeyin, Yani Benden Kücüksünüzde Sayin Geceyi Bilemem Malum Bayanlarin Yasi Memurun Maasi Sorulmazmis  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 28, 2009, 12:49:46 ÖÖIkimizden de Kücüksünüz Merak Etmeyin, Yani Benden Kücüksünüzde Sayin Geceyi Bilemem Malum Bayanlarin Yasi Memurun Maasi Sorulmazmis  :haha:
iyide ben anneme hep maaşınıda yaşınıda soruyorum.... yaril:) yaril:)

ATAAN

Gizem Sen Bittin, Sana Hemen Bir Görev Bulmam Lazim  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 28, 2009, 12:50:31 ÖÖGizem Sen Bittin, Sana Hemen Bir Görev Bulmam Lazim  :haha:
ne görevi??? bide neden bittim?? anlamadım... :haha:

vindela

;Dçok içtensinizhepiniz negüzel

SEVGI-40

Alıntı yapılan: vindela - Şubat 28, 2009, 12:47:19 ÖÖben 29 yaşındayım ozaman ataan abiyle gece abladan küçükmüyüm büyükmü :)
kücükkkkkkkkkkkkkkkkkkk  :haha:

SEVGI-40

...mystery...

ATAAN

Biz Burda Aile Gibiyiz, Bunlarin Hepsi Benim Kardeslerim Ayni Zamanda Basimin Tatli Belalari, Bide Sayin Gecenin Ben Halasi Olurum  :haha:

SEVGI-40

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 28, 2009, 12:53:25 ÖÖBiz Burda Aile Gibiyiz, Bunlarin Hepsi Benim Kardeslerim Ayni Zamanda Basimin Tatli Belalari, Bide Sayin Gecenin Ben Halasi Olurum  :haha:
hepsi derken  :zopa: :zopa:

...mystery...

ATAAN

Gizem, Sana Ben Bir Görev Bulurum Sen Merak Etme,  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 28, 2009, 12:53:25 ÖÖBiz Burda Aile Gibiyiz, Bunlarin Hepsi Benim Kardeslerim Ayni Zamanda Basimin Tatli Belalari, Bide Sayin Gecenin Ben Halasi Olurum  :haha:
halası?? ne zamandan beri... yaril:) yaril:)

SEVGI-40