Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

hoşbuldum :-[ hayır limoncudan gelmiyorum bugün itibariyle Londra işi bitmiş bulunuyo bugün sondu ve bitti ona üzülüyorum... :cryla: :cryla:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 28, 2009, 06:48:21 ÖShoşbuldum :-[ hayır limoncudan gelmiyorum bugün itibariyle Londra işi bitmiş bulunuyo bugün sondu ve bitti ona üzülüyorum... :cryla: :cryla:

???

ATAAN

Üzülme Ama Seneye Gidersin, Londra Kacmiyor Ya  okey:)

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 28, 2009, 06:49:11 ÖSÜzülme Ama Seneye Gidersin, Londra Kacmiyor Ya  okey:)
olsun.. :-[ annemle bugün 1'den beri konuşmuyorum söz vermişti madem son günden vazgeçicekti söz vermeseydi... :cryla:

zeytin

Tanıdık anne vakkası üzülme  :embarassed:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 28, 2009, 06:52:45 ÖSTanıdık anne vakkası üzülme  :embarassed:
ama konuşmucam naparsa yapsın :-[ :-[

ATAAN

Büyükler Bazen Böyle Yapabiliyorlar, Yani Vardir Mutlaka Hakli Bir Sebepleri Yoksa Seni Neden Göndermek Istemesinler, Bence Seneye Git, Hem Ingilizcen Biraz Daha Gelismis Olur, Orda Konusulanlari Daha Rahat Anlarsin  okey:)

zeytin

şimdilik kızgınlık anlarıyla söylene sözlerdir hele bir kızgınlığın geçsin de canım sonradan sebebini öğrenirsin okey:)

zeytin

ben gider arkadaşlar kendinize iyi bakın hoşçakalın hepinizi çok seviyorum  byby:)

ATAAN

Zeytin Niye Ablamin Resmini Koyuyorsun Bakayim Sen  :haha:

ATAAN

Ayni Ablama Benzemissin Bu Resimde VAllahi  :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 28, 2009, 06:55:28 ÖSben gider arkadaşlar kendinize iyi bakın hoşçakalın hepinizi çok seviyorum  byby:)
yuppi:) byby:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 28, 2009, 06:55:38 ÖSZeytin Niye Ablamin Resmini Koyuyorsun Bakayim Sen  :haha:
Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 28, 2009, 06:56:02 ÖSAyni Ablama Benzemissin Bu Resimde VAllahi  :haha:

Gerçekleri söylemenin zamanı geldi ben senin ablanım senin ne işin var bu sitede  :zopa: :haha:

zeytin

Haa bu arada senin ablan benim halam oluyo hatırlatmak istedim yaril:) yaril:)kızlar halaya çekermiş

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 28, 2009, 06:53:39 ÖSBüyükler Bazen Böyle Yapabiliyorlar, Yani Vardir Mutlaka Hakli Bir Sebepleri Yoksa Seni Neden Göndermek Istemesinler, Bence Seneye Git, Hem Ingilizcen Biraz Daha Gelismis Olur, Orda Konusulanlari Daha Rahat Anlarsin  okey:)
bilmiyorum... :-[ :-[ sadece söz vermişti ve sözünü tutmuyo buna kızdım söz veriyosan tut en nefret ettiğim şeydir verilen sözlerin tutulmaması ben böyle olmıcam hiçbi konuda annemlere benzemicem... offoff:)