Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 110 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Hayir Diyemiyecegim Valla, Cok KIBARSINIZ  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

ben yine geldim başınızın belası... :haha: alkis:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 28, 2009, 01:42:44 ÖSslm arkadaslar hepinizi cok seviyorum hicbirinizi unutmayacagim.
benim icin artik almanya hayati bitmistir pazartesi Türkiyeye dönüyorum.belki uzun süre giremeyecegim.sizleri tanidigim icin cok mutluyum. :'( :'(

noluyo ya  :cryla: :cryla: benim niye bsieyden haberim yok ne diyo bu biri bise söylesin ya

SEVGI-40

slm bizim mahalleeee ben deldim  :cryla:

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 28, 2009, 11:58:59 ÖSnoluyo ya  :cryla:  benim niye bsieyden haberim yok ne diyo bu biri bise söylesin ya
bi dakika cidden noluyo... :-\ :-\ kirsehir nerde... :-\

ATAAN

Hosgeldin Benim Dünyalar Güzeli Kardesim  alkis:) alkis:) alkis:)

SEVGI-40

ya daha dün sabah konusudm noluyo ya  :cryla:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 12:02:24 ÖÖHosgeldin Benim Dünyalar Güzeli Kardesim  alkis:) alkis:) alkis:)
hosbuldum benim dünya iyisi pamuk kalpli bitanecik abimmm  :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 01, 2009, 12:02:45 ÖÖya daha dün sabah konusudm noluyo ya  :cryla:
Dün yazmış onuda zaten... :-\ :-\

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 28, 2009, 11:56:13 ÖSHayir Diyemiyecegim Valla, Cok KIBARSINIZ  :haha:

;D

Tamam biirazdan Cay hazir Kibar bey :haha:

ATAAN

Isler Karisik Sevgicim Bir Ara Anlatirim Durumlari  okey:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 12:09:04 ÖÖIsler Karisik Sevgicim Bir Ara Anlatirim Durumlari  okey:)
ya abi ne bi arasi  :cryla:

...mystery...

sağol ablacım bende alabilir miyim ?? utanan:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 01, 2009, 12:22:59 ÖÖsağol ablacım bende alabilir miyim ?? utanan:)

Sorma bir tanem alicaksin tabi  :-*

...mystery...