Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 96 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 02:15:40 ÖSSiz Bana The Soz Gonderin Sayin Gece Bende The Besteyi Yaparim, Hatta Yerler Kaygan Olursa Rap Beste Bile Yapabiliyorum  :haha: :haha: :haha:

Iyi o zaman ben söz yazarim konu söyleyin  ;D

NİLSENAM

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 02:17:06 ÖSBide Tabi Kemer Kullanmamam Lazim, O Bebelerin Pantullari Hep Yerde, Benim Aklim Cikiyor Bakarken Ha Düstü Ha Düsecek Diye Valla  :haha:

:haha: :haha:

ATAAN

Görende Dans Edip Rap Dinliyom Saniyo, Oysa Ben Aman Oy Falan Falan Demekten Pantol Düsecek Diye Telef Oluyorum Yanee  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 02:17:06 ÖSBide Tabi Kemer Kullanmamam Lazim, O Bebelerin Pantullari Hep Yerde, Benim Aklim Cikiyor Bakarken Ha Düstü Ha Düsecek Diye Valla  :haha:
:haha: :haha:

NİLSENAM

ATAAN

Anlamiyom Ya, Bu Mtv de Gösteriyorlar Bu Pantulsuzlarin Bir Evleri Neyim Var Akillara Durgunluk, Acaba Pantul Firmalarindanmi Kazaniyorlar Bu Paralari, Cd lerden Sanmam Ya, Adamlari Dogru Dürüst Ne Pantullari Ne Kemerleri Var, Yazik Yaa  :haha:

...mystery...

...mystery...

ben çıkıp biraz TV izlicem görüşmek üzeree... byby:) byby:) :-* :-*

ATAAN

Bende Bir Bahceye Cikip Geliyorum,  okey:)

...mystery...

gece

Tv de bir sey yok zannimca  :haha:

...mystery...

vardıda izledim geldim daha doğrusu dün izlemiştim kaçırdığım bi kısmı vardı onu izledim geldim... :haha: :haha:

ATAAN