Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 01, 2009, 09:20:14 ÖSAhh ahh ben birsey demiyeyim artik. :D

boşver deme ben dedim şimdi bi laf gelcek bana yaril:)

ATAAN

Yavas Yazin Biraz Yav, Yakaliyamiyorummm
Tamam Mübarekcim, Mutlaka Beklerim Kardesim  okey:)
Zeytin, Sana Artik Hic Ama Hic Bisey Dimiyom Yanee ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 09:24:06 ÖSYavas Yazin Biraz Yav, Yakaliyamiyorummm
Tamam Mübarekcim, Mutlaka Beklerim Kardesim  okey:)
Zeytin, Sana Artik Hic Ama Hic Bisey Dimiyom Yanee ;D

Yaa Ataan abii bugün neşem üstümde insan sevdiği insanlarla uğraşırmış senin üstünden prim yapıyom bugün işte :-* :haha:

ATAAN

Beni Reklam Araci Olarak Kullanmayin Diyom Kac Kere  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Ataan abi Leylek geldi  yaril:)

ATAAN

Su Kurbagadaki Azime Bak  alkis:) :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 09:28:05 ÖSBeni Reklam Araci Olarak Kullanmayin Diyom Kac Kere  :haha: :haha: :haha:

Haşaa reklam olurmu hiçç namın nerelere yayıldı bir bilsen adının reklamını yapıyorum daha ne istiyonn yaril:)

ATAAN

Ne Ben Simdi Ünlü Oldum, Hemen Bir Menecer Bulem Kendime Barim  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 09:28:59 ÖSSu Kurbagadaki Azime Bak  alkis:) :haha:

dimi canım benimm kime çekmiş ki ben bilmem kur;) :haha:

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 09:29:51 ÖSNe Ben Simdi Ünlü Oldum, Hemen Bir Menecer Bulem Kendime Barim  :haha:

Evet bulsan iyi olur bütün görüşmeleri ben yapıyorum ama olmuyo böylee yoruluyorum menejerini tut getir bana  yaril:)

ATAAN

Gizem Seni Menecerim Yaptim, Asistanimdin Simdi Menecerim Oldun, Benle Görüsmek Isteyenler Senden Izin Alsinlar Artikin  :haha:

mub@rek

Yani bu kadar güzel bir motivasyon örnegi olamaz galiba. :)
Ha birde Mahsun kırmızıgül' ün Corbaya tas katanlar sarkisi var. İs yerine is' ci götüren servis araclarinda tercih edilen bir yöntem ama bu. :D

...mystery...

offf yeni işim bu mu oldu şimdi ;D tamam patron... :haha: :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 09:31:59 ÖSGizem Seni Menecerim Yaptim, Asistanimdin Simdi Menecerim Oldun, Benle Görüsmek Isteyenler Senden Izin Alsinlar Artikin  :haha:

Vay beee, ATAAN abi beni vali olarak atarmisin?  8)

ATAAN

Mübarek Ne Diyor Anlayamadim Menecerim, Bana Bir Izah Edermisin  :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 01, 2009, 09:33:38 ÖSVay beee, ATAAN abi beni vali olarak atarmisin?  8)
Seni Vali Yaptim, Sehiri Kendin Sec, Beni Ataan Abim Yolladi De, Eski Valiyide Evine Gönder  okey:) :haha: