Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 09:41:27 ÖSSen Ben Onur, Ne Dayak Yemistik Be, Hosgeldin Nilsenamcim  alkis:)

Yani abi öyle bir dedin ki hey gidi Afganistan beee. Acaba biz simdi Afganistan' imi yoksa bize disko' da dayak atan Afganistanlilar' imi cok özledik anliyamadim? :)))

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 09:43:16 ÖSBide Ortaya Karisik Kebap Söyleseydin  :haha:

Ben iskender alabilirim.Bu arada Ataan abi Leylekle hasret giderdiysen kaldırabilirmiyim kendim yazdğım yazıları okuyamıyorumsa sizleri düşünmüyorum bilem yaril:) yaril:)

zeytin

Ataan abi sen bize hollanda maceranı anlatsana bileyenler dinlesinn yaril:) yaril:)

...mystery...

aaa ne hollandası ne macerası... :haha: :haha:

gece

Hani Mahsun Kirmizigül aradim bulamadim  :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 01, 2009, 09:48:08 ÖSHani Mahsun Kirmizigül aradim bulamadim  :haha: :haha:

Mahsunla ben şimdi konuştum havalarda uçuyorum inişte bulusuruz didi yaril:)

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 01, 2009, 09:46:35 ÖSaaa ne hollandası ne macerası... :haha: :haha:

Daha nelerrr, Yoksa sen bilmiyormusun? Patronun' un basindan gecenleri.. Olamaz ne kadar ayippppp...

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 01, 2009, 09:40:13 ÖSHosgeldin Nilsenam  :)

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 09:41:27 ÖSSen Ben Onur, Ne Dayak Yemistik Be, Hosgeldin Nilsenamcim  

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 01, 2009, 09:41:48 ÖSHos geldin Nilsenam.

Was go to moment in the hospital and hause? :D (Bu dil' i ben buldum bu arada, Almanca-İngilizce-Türkce-Flamence karisimi. mub@rek mix.  

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 01, 2009, 09:42:26 ÖShoşgeldin karaböcüğümmmm :-*

topluca hoşbuldummmmmmmmmmmmmmmmm alkis:)

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 01, 2009, 09:48:58 ÖSMahsunla ben şimdi konuştum havalarda uçuyorum inişte bulusuruz didi yaril:)

Oonundami Tayyaresi varmis  :haha:

NİLSENAM

ne oluyor burda...kaç yıl öncesine gittininizzzzzzz :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 01, 2009, 09:49:43 ÖSOonundami Tayyaresi varmis  :haha:

Benimkini verdim yeni film yaptı yaa hava almaya gitti bu arada yeni filminde benim de rolüm varr kur;) yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 01, 2009, 09:50:23 ÖSne oluyor burda...kaç yıl öncesine gittininizzzzzzz :haha: :haha:

çok yıl öncesine gitmedik böcüğüm  yaril:)

NİLSENAM

müb@reğin ataan ağbiye takıldığı zamanlarmı,asıldığı zamanlaraaaaaaaaaaaaaa :haha: :haha:

...mystery...