Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Simdi Benim Ikinci Dilim Ingilizce, Almanca Ücüncü Sirada, Ingilizcem Türkcemle Ayni Seviyede, Gerci Anlatmistim Sanirim, Lise Caglarinda Turistlerle Ingilizce Konusmaya Calistigimda Aldigim Cevap Aynen Suydu, "Sen Ne Zaman Türkce Konusuyor Ben Seni Daha Iyi Anliyor"  :haha:
Yani Sürekli Tekrar Edeceksin Üsenmeden, Yabanci Dil Nankördür, Konusmazsan Unutursun.

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 02, 2009, 07:33:08 ÖSSimdi Benim Ikinci Dilim Ingilizce, Almanca Ücüncü Sirada, Ingilizcem Türkcemle Ayni Seviyede, Gerci Anlatmistim Sanirim, Lise Caglarinda Turistlerle Ingilizce Konusmaya Calistigimda Aldigim Cevap Aynen Suydu, "Sen Ne Zaman Türkce Konusuyor Ben Seni Daha Iyi Anliyor"  :haha:
Yani Sürekli Tekrar Edeceksin Üsenmeden, Yabanci Dil Nankördür, Konusmazsan Unutursun.
ne güzel yaa acaba benimde Türkçemle aynı seviyede olur mu İngilizce... :-[

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 02, 2009, 07:33:08 ÖSSimdi Benim Ikinci Dilim Ingilizce, Almanca Ücüncü Sirada, Ingilizcem Türkcemle Ayni Seviyede, Gerci Anlatmistim Sanirim, Lise Caglarinda Turistlerle Ingilizce Konusmaya Calistigimda Aldigim Cevap Aynen Suydu, "Sen Ne Zaman Türkce Konusuyor Ben Seni Daha Iyi Anliyor"  :haha:

etmekten zaten varya Türkçeyi unuttum ben evde bile Almanca ama nereye kadar çevrende bilmeyen olunca sen deli gibi almanca konuşmuşsun nye yarar İngilizce olsa neyse I'am şakır şakır İngilizce derim  :haha: :haha:

zeytin

Benle gezmeye gelen varmıııı

...mystery...

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 02, 2009, 07:35:54 ÖSevet şakır şakır ;D

Ortaokul 2 de başladım ama 3 sene önce bıraktım yanee bileydim Almancayı öğrenirdim yaril:)

ATAAN

Gizemcim Olur Merak Etme, Sadece Üsenmeden Tekrar Tekrar Tekrar Yapacaksin.
Sinifa Dersleri Asayimda, Millet Calissin  okey:)
Zeytin Bu Blendirlami Ucacaz  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 02, 2009, 07:38:05 ÖSGizemcim Olur Merak Etme, Sadece Üsenmeden Tekrar Tekrar Tekrar Yapacaksin.
Sinifa Dersleri Asayimda, Millet Calissin  okey:)
Zeytin Bu Blendirlami Ucacaz  :haha:

Evet öbürünü dün Mahsuna virdim havalarda uçuyo yeni filminden dolayı idare edelim artıkın :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 02, 2009, 07:38:05 ÖSGizemcim Olur Merak Etme, Sadece Üsenmeden Tekrar Tekrar Tekrar Yapacaksin.
Sinifa Dersleri Asayimda, Millet Calissin
Zeytin Bu Blendirlami Ucacaz
tamam yapıcam söz... alkis:) Londra'ya gidemiyorum bu sene ama bende Londra'yı kendime getirir yazın evde kendim çok sıkı bir şekilde çalışır seneye yazın gittiğimdede iyice garantiye alırım sonraki 2 sene boyuncada okulda tekrar ederim ve okul bitincede bırakmam... alkis:) evet artık kendime inanıyorum...yapabilirim... :) hem ingilizceyi artık çok seviyorum.. alkis:)

3,14

--> Ablacık'tan hala haber yok. :'(

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 02, 2009, 07:41:38 ÖS--> Ablacık'tan hala haber yok. :'(

Ondan haber gelir merak etmeyin gelince sizlere haber veririm :angel:

...mystery...

...mystery...

3,14

--> En son dün görüstük. :'(

...mystery...

yok artık... :o off... :-[ iyice merak ettim... :'(