Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 01:02:46 ÖSBen gittim arkadaşlar kahve molası verem gelirim yine görüşmek üzereeeeeeeeee byby:)

Tesekkür Ederim Zeytincim  byby:) :-* :-*

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 01:03:49 ÖSAmcam gelirse söyleyin ona Zeytin Sana kızacakmış diyinn  tickoff:) :haha:

Yok kizz kizma yazik  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 03, 2009, 01:03:50 ÖSTesekkür Ederim Zeytincim  byby:) :-* :-*

Birşey değil ablacım nidemek kalplar bir olsun  :-*

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 01:02:46 ÖSBen gittim arkadaşlar kahve molası verem gelirim yine görüşmek üzereeeeeeeeee byby:) byby:) byby:)

byby:)

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 01:02:46 ÖSBen gittim arkadaşlar kahve molası verem gelirim yine görüşmek üzereeeeeeeeee byby:)

--> Biraz gec oldu ama. ::) byby:) byby:)

3,14

3,14

--> Bende bir tane "manne" var da, gönderemiyorum. :haha:

NİLSENAM

NİLSENAM

ben çıkıyorum ,sonra grş.  :) byby:) byby:) byby:)

3,14

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 03, 2009, 01:29:36 ÖSben çıkıyorum ,sonra grş.

--> Hadi görüsürüz Nilsenam, kib. Bu arada gönderdigin sarkilar cok güzelmis, tesekkür ederim kendi adima. ::) :angel: :) byby:)

...mystery...

ben geldiiimm.... hoşgeldim yuppi:) hoşbuldum alkis:) iyiyim siz nasılsınız... :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 03:30:24 ÖSben geldiiimm.... hoşgeldim yuppi:) hoşbuldum alkis:) iyiyim siz nasılsınız... :haha:

--> Hos geldin Ufaklik. :cryla:

...mystery...

yaa yine mi yaa ama bende ağlıcam artık... :'(

noldu kirsehirden haber var mı şimdi... :-[

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 03:45:08 ÖSyaa yine mi yaa ama bende ağlıcam artık... :'(

noldu kirsehirden haber var mı şimdi... :-[

--> Hala haber yok, kesin Hollanda'ya gitti diyor Sevgi. :cryla:

Ya Yusuf Hayaloglu vefat etmis bu sabah. :cryla: :cryla:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 03:49:48 ÖS--> Hala haber yok, kesin Hollanda'ya gitti diyor Sevgi.

Ya Yusuf Hayaloglu vefat etmis bu sabah.
Hollanda mı?? :o ne alaka... :-\ neysee yakında haber alırız inşAllah o buraya bi gelsin hiç yaş maş dinlemicem kızıcam ona çoook bizi çok merakta bırakıyo... hiç mi düşünmüyo yaa o bizim için bitane... :cryla:

ben tanımıyodum yani biliyorum ama çok iyi tanımıyorum ama Allah rahmet eylesin tabiki... :-[