Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 05:22:01 ÖSHoşgeldin mübarek nasılsın iyimisinn alkis:)

Tesekkür ederim, is' den geldim. Oturuyorum simdi. Cay, kahve iciyorum simdi. :)))

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 03, 2009, 05:22:44 ÖSBende iyiyim, cok sag ol.
Allah daha da iyilik versin nevar ne yok nasılgidiyo hayat ;D

...mystery...

zeytin

onur bu programda virüs yok demii :)

...mystery...

ever DIVX değilmiş sanırım .rar 'lı dosyaları nasıl açabilirim... :haha:

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 05:26:52 ÖSonur bu programda virüs yok demii :)

--> Benim pc hala yasiyor. :haha: Ama antivirüs yoksa tavsiye etmek istemem, benim yüzümden pc'in cöksün istemem. :-\ Ama süper, hic sorun yok. alkis:)

...mystery...

aaa ben Mübarek'e sormadım nasılsın mübarek abi.. :haha: aaa çok hoşuma gitti bu birden içimden geldi abi dedim sorun yok dimi? ::)

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 05:29:16 ÖS--> Benim pc hala yasiyor. :haha: Ama antivirüs yoksa tavsiye etmek istemem, benim yüzümden pc'in cöksün istemem. :-\ Ama süper, hic sorun yok. alkis:)

Sanırsam Bilindik tüm virislere karşı mücadele alındo yanee sorun yok sanıyorum  :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 05:28:52 ÖSever DIVX değilmiş sanırım .rar 'lı dosyaları nasıl açabilirim... :haha:

--> WinRaR ;)

Bu arada filmindirnet'i denedin mi? ::)

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 05:31:02 ÖSSanırsam Bilindik tüm virislere karşı mücadele alındo yanee sorun yok sanıyorum  :haha:

--> Yok yok birkac kisiye daha gönderdim, hic sorun cikmadi. ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 05:33:46 ÖS--> WinRaR

Bu arada filmindirnet'i denedin mi?
denemedim bakarım... WinRAR 'mı bütün bilg.lerde var sanırım o.. :-\ hani böyle 3 kitabı üst üste koymuş gibi bir logosu var... ;D onunla açmıyo ama... :haha: ne güzel anlarım bilg.den bakın... yaril:)

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 05:36:16 ÖSdenemedim bakarım... WinRAR 'mı bütün bilg.lerde var sanırım o.. hani böyle 3 kitabı üst üste koymuş gibi bir logosu var... ;D onunla açmıyo ama... :haha: ne güzel anlarım bilg.den bakın... yaril:)

--> Yesil, mavi, bordo kitap. :haha:

...mystery...

evet aynen o :haha: :haha: açmıyo onunla... :haha: ben en iyisi DVD'sini falan mı beklesem ama ben annem yeni tel alınca ona atıcaktım yaa DVD'den atılmazki... :haha:

...mystery...

tamam ben vazgeçtim,caydım,vazcaydım herşeyi yaptım indirmiyorum küstüm... :-[ :haha:

...mystery...

ben gidiyim ders çalışıyım azıcık hemde matematik... ;D hemde Modüler Aritmetik... ;D bakalım nelerler karşılaşıcam... yaril:) hadi sonra görüşürük... :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 05:38:28 ÖSevet aynen o :haha: açmıyo onunla... :haha: ben en iyisi DVD'sini falan mı beklesem ama ben annem yeni tel alınca ona atıcaktım yaa DVD'den atılmazki...

--> Indirmeden izlesen? Ben yine hala site ariyorum gerci. ;)

(Ya su dört smile hakkini kullanmayin ya, alinti yapinca birkac tanesini silmem gerekiyor. :haha:)