Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 08:07:36 ÖSsen beni böylemi tanıdın Aşkolsun... :-[ aklıma bile gelmedi... :-[

--> Isin sakasi Ufaklik bu ya. Alinmadin umarim. :-* Saka bir yana da bu film Türkce alt yazili olsa olur mu? ::)

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 08:13:59 ÖS--> Isin sakasi Ufaklik bu ya. Alinmadin umarim. :-* Saka bir yana da bu film Türkce alt yazili olsa olur mu?
yok alınmadım... :)

olurr ;D hatta iyide olur :)

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 08:14:48 ÖSyok alınmadım... :)

olurr ;D hatta iyide olur :)

--> Sende neden WinRaR yok? :zopa:

...mystery...

...mystery...

WinRAR arşiv yöneticisi diyo... :-\ baktığımda... ;D

...mystery...

kendisi değil mi acaba ;D ;D

...mystery...

bide zaten bende WinRAR olsa ben indircek yer buldum hatta ilk part'ını indirdim ama açmıyo... :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 08:17:26 ÖSWinRAR arşiv yöneticisi diyo... :-\ baktığımda... ;D

--> Bu olmasi lazim ama sen calistiramiyorsun sanirim. Nasil calistigini biliyorsun bence, ama hata nerde onu söylesene..

...mystery...

bi bilsem hatayı... ;D ;D ordan burdan bişeyleri boza boza hallederim ama.. ::)

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 08:19:37 ÖSbi bilsem hatayı... ;D ;D ordan burdan bişeyleri boza boza hallederim ama.. ::)

--> Ben deneyecegim. ;)

...mystery...

3,14

...mystery...

online mı ? ;D online izlicek yer biliyorum ki.. ::)

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 08:29:33 ÖSonline mı ? ;D online izlicek yer biliyorum ki.. ::)

--> Sen bir sey yapmayacaksin, sadece iPod'unda ya da cep telefonunda film izleme zevki yasayacaksin. Ama cok yer olmasi lazim iPod ya da telefonda simdiden söylemesi. :)

...mystery...

şimdilik bilg.de olsun ben sonra atıcam ipod veya telefona annem alınca ;D ;D

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 08:34:01 ÖSşimdilik bilg.de olsun ben sonra atıcam ipod veya telefona annem alınca ;D ;D

--> Tamam o zaman, ne zamana kadar lazimdi bu film?

zeytin

bugün farkettim en çok girip çıkan ben olmuşumm :haha: