Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

zeytin

zeytin

Neden bugün burası sessiz :angel:

ATAAN

Iyidir Valla Kardesim, Yorgunluk, Is Güc Kosturmaca, Kurufasulye,
Sahi Dün Kek Nasildi, Afiyetle Yedinizmi  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 08:38:36 ÖS--> Tamam o zaman, ne zamana kadar lazimdi bu film?
önemli değil zamanı ben filmi izledim zaten sinemada sadece ingilizce olduğu ve sevdiğim için kulaklıkla daha dikkatle dinlemek istiyodum İngilizceyi geliştirmek açısından... :)

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 08:47:25 ÖSIyidir Valla Kardesim, Yorgunluk, Is Güc Kosturmaca, Kurufasulye,
:haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 08:47:25 ÖSIyidir Valla Kardesim, Yorgunluk, Is Güc Kosturmaca, Kurufasulye,

Yedik valla ama aklıma sen geldin senin yerinede yedim saat 5 kadar oturunca kek falan yalan oldu yanee :haha:

ATAAN

Hafifte Olmusmuydu Bari  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 08:49:11 ÖSHafifte Olmusmuydu Bari  :haha: :haha: :haha:
Ayçiçek yağı kadar hafifti.bi ara havalarda uçuyoduk yane yaril:)

ATAAN

Yanee Senin Blendira Gerek Kalmadi  :haha:

...mystery...

ben çıkıyorum azıcık TV izliyim malum İngilizce... kur;) alkis:) byby:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 08:53:13 ÖSYanee Senin Blendira Gerek Kalmadi  :haha:

Benim blendırım okadarda hafif değel yane Ataan abicimm  :haha: çok istiyosan ağlayan pastamdan sanada yapayım iki dk  kur;)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 08:55:06 ÖSben çıkıyorum azıcık TV izliyim malum İngilizce...

görüşenzii :haha: byby:) byby:)

ATAAN

Görüsürüz Gizemcim, Mesaji Aldin Dimi  okey:)

zeytin

Gece ablam nasılsın bak seni unutmadım :-*

3,14

zeytin

Sayın Gece abla hanım burdamısın
Sayın Nilsenam hanım burdamısın

:haha: :haha: :haha: