Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 03, 2009, 10:08:39 ÖSTesekkür  Ederim Nilsenamcim  alkis:)

rica ederim ablacığım.... :-*

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 10:10:49 ÖSAnaaa  Mübarekte Burdaymis ya, Naber Mübarek, Cok Gizli Gördüm Yine Seni  :haha:

her zamanki hali ağbiciğim  :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 10:09:40 ÖSAblam benim canım ablam gelmişş kimler gelimiş hoşgelmişş almancaxsın bitanesi ablası gelmişş şiir persi gelmiş şeref getirmişş buyrun buyrun ablacım  

Oy oy oy oy One kendimi belediye baskani gibim hissettim  ;D

Tesekkür Ederim Canim, Hosbuldum  :-*

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 03, 2009, 10:11:32 ÖSOy oy oy oy One kendimi belediye baskani gibim hissettim  ;D

Tesekkür Ederim Canim, Hosbuldum  :-*

Sen buraların başkanısın ablacım nidemek o öyle  :-*

3,14

Alıntı yapılan: gece - Mart 03, 2009, 10:06:30 ÖSCay ikramedilmis ya  ;D

--> Evet öyle olmus, ben de cayimi aldim. Eline saglik. Ama ben cayi yemekten sonra icerim, hem sogur. Yemege gidiyorum ben, Sevgi de yolda, yemek yeyip gelecek eve gelince. Hadi birazdan görüsürüz. alkis:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 10:12:54 ÖS--> Evet öyle olmus, ben de cayimi aldim. Eline saglik. Ama ben cayi yemekten sonra icerim, hem sogur. Yemege gidiyorum ben, Sevgi de yolda, yemek yeyip gelecek eve gelince. Hadi birazdan görüsürüz. alkis:)

afiyet olsun,rica ederim..... alkis:) byby:)

ATAAN

Görüsürüz Onurcum Sevgiye Selam Söyle  okey:)

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 10:12:17 ÖSSen buraların başkanısın ablacım nidemek o öyle  :-*

Simardim galiba ya  :haha: :-* :-*

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 10:10:49 ÖSAnaaa  Mübarekte Burdaymis ya, Naber Mübarek, Cok Gizli Gördüm Yine Seni  :haha:

--> Gözlükleri degistirmem gerekiyor benim. Sanirim senin de Ataan Kayinbiladerim. :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 10:12:54 ÖS--> Evet öyle olmus, ben de cayimi aldim. Eline saglik. Ama ben cayi yemekten sonra icerim, hem sogur. Yemege gidiyorum ben, Sevgi de yolda, yemek yeyip gelecek eve gelince. Hadi birazdan görüsürüz. alkis:)

Görüşürüz Onur byby:)

ATAAN

En Büyük Baskan Bizim Baskannnnnn
 :haha:

NİLSENAM

mub@rek

Tesekkürler Nilsenam cay icin, iyi geldi. :))

NİLSENAM

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 03, 2009, 10:15:57 ÖSTesekkürler Nilsenam cay icin, iyi geldi. :))

afiyet olsun,tekrar bekleriz  :) :) alkis:)

mub@rek

Nixxx :D