Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 04, 2009, 04:00:22 ÖSBen de Mart karıyla gelmiştim kutlayalım ama akşama olsun benim şimdi misafirlerim gelcek gönderem onları bulusuruz yine
 byby:)

ya:) okey:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 04, 2009, 04:02:10 ÖSama ama ama ben Ağustos'ta gelmiştim... ::) ben neyle geliyim.. :haha:

Agustos böcekleriylemi geldin cimcime  ;D :-*

...mystery...

aaa evet olabilir benim güzel ve bitanecik ablam... :-* :-* alkis:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 04, 2009, 04:09:50 ÖSaaa evet olabilir benim güzel ve bitanecik ablam... :-* :-* alkis:)

Canim benim olurmu hic sen olsan olsan Cicek olursun Agustos Cicekleri  :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Mart 04, 2009, 04:36:06 ÖSCanim benim olurmu hic sen olsan olsan Cicek olursun Agustos Cicekleri  :-*
teşekkür ederim ablacım... utanan:) :-* :-*

gece

...mystery...

:-* :-*

ee ablacım nasıl gidiyor hayat,işler... alkis:)

ben bide bişey sorucaktım senin profil resimlerinde bir resim var o resimdeki sen misin?? alkis:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 04, 2009, 04:48:57 ÖS:-*  

ee ablacım nasıl gidiyor hayat,işler... alkis:)

ben bide bişey sorucaktım senin profil resimlerinde bir resim var o resimdeki sen misin?? alkis:)

Süüttt kiz naptin  ;D

gece

Iyim Canim, dolu dizgin geciyor zaman  ;D

...mystery...

:haha: :haha: :haha:

bugün hep böylemi olucak yaa okulda Fransızcacıya sayıp sövüyodum arkadan çıktı adam Allahtan bağırmıyodum... :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Mart 04, 2009, 04:51:36 ÖSIyim Canim, dolu dizgin geciyor zaman  ;D
evet yaaa keşke dursa yada geçsinde kurtılıyım şu sınavlardan... :haha:

...mystery...

...mystery...

ben çıkıp biraz ders çalışayım gelirim sonra görüşmek üzere... byby:) :-*

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 04, 2009, 05:14:53 ÖSben çıkıp biraz ders çalışayım gelirim sonra görüşmek üzere... byby:) :-*

byby:)

3,14