Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Ben Simdi Antalya ya Gitsem Direk Gidecegim Yer Olimpos Valla  ;D

zeytin

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 06, 2009, 05:14:44 ÖSEvet ablacım o benim Cetimi beğenmiyo  angry:)

Sen beni burdan kacir yeter ben begenirim valla ;D

ATAAN

Cet Degil Blendir Blendir  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 06, 2009, 05:16:03 ÖSSen beni burdan kacir yeter ben begenirim valla ;D

Kaçırırım ablacım nidemek bohççanı hazırla sen  kur;)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 06, 2009, 05:19:41 ÖSCet Degil Blendir Blendir  :haha:

Atan abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  tickoff:) :zopa:

zeytin

Ataan abi söyle bkem bana Antalyanın güzel yerlerini gidebilirsem giderim  ;D

ATAAN

Bak Laraya Onbasilar Acildi, Orda Kesin Bir Adana Yemeni Siddetle Tavsiye Ederim,

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 06, 2009, 05:24:15 ÖSBak Laraya Onbasilar Acildi, Orda Kesin Bir Adana Yemeni Siddetle Tavsiye Ederim,
[/quote

Onbaşı Giderken sağda dönerken soldamı kalıyo Laraya giderken yaril:) yaril:)
Gitmeye çalısırım kuzenime bağlı sevgilisinden fırsat bulduğu zamanlar gexdircek beni kur;) tickoff:)

ATAAN

Laraya Gideken Sagda Deniz Var Tosbaaaaaa  Nasil Sagda Olsun  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 06, 2009, 05:32:02 ÖSLaraya Gideken Sagda Deniz Var Tosbaaaaaa  Nasil Sagda Olsun  :haha:

karayolları yok herhalde olda giderken diyorum larada deniz olduğunu biliyoruz herhalde yaril:)

ATAAN

Giderken Solda Gelirken Sagda Zeytinnnnnnnnnnnnnnnnn  Delirtme Adami  :haha:

zeytin

Ben solak olduğum için ters geliyo bana sende amma köşelisin Ataan abi sen delirtiyon benii asıl anlasana terten yazıyorum  yaril:) yaril:)

ATAAN

Allahim Yarabbim, Solaklara Göre Denizin Yerimi Degisiyor Zeytin)))  :haha:

zeytin

Benim için öyle oluyo yaneeeee hiç solak tanıdığın olmadımı senin Alllahım yaaa yaril:)

ATAAN

Simdi Ben O Lokantada Solak Arkadasimlada Oturdum Saglak Arkadasimlada Oturdum Ama Denizin Yeri Hic Degismedi Zeytin Delirtme Adami  :haha:

zeytin

O sana göre öyle ama biz solaklar arada bir böyle sağımızı solumuzu karıştırıyoruz Ataan abi  yaril:) yaril:)