Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Sende kardeşine bir Cola gönder bakayım ;D

ATAAN

Ellerine Saglik Kardesim  alkis:)
Kolan Geliyor  Ucaklar Simdi Havalandi  ;D

zeytin

zeytin

ordaki tadı diye cizik ben onu kabul etmıyom ama teşekkür ederim abicim ;D

NİLSENAM

herkese slm,bu rada hoşgeldinizi esma 41.... :) alkis:) alkis:)

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 06, 2009, 10:36:09 ÖSherkese slm,bu rada hoşgeldinizi esma 41.... :) alkis:) alkis:)

hoşgeldin canımın içi napıyosun bakemmm  alkis:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 06, 2009, 10:37:01 ÖShoşgeldin canımın içi napıyosun bakemmm  alkis:)

hoşbulduk bitenem,yeğenimi seviyorum :-*

sen napıyosun  :-* alkis:)

zeytin

aboee benim yerimede ye onu hemii
bende napem evde tek başıma bütün odaların ışıklarını yakmış ve oturduğum yerden kalkmamz bir şekilde oturmaktayım yaril:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 06, 2009, 10:39:10 ÖSaboee benim yerimede ye onu hemii
bende napem evde tek başıma bütün odaların ışıklarını yakmış ve oturduğum yerden kalkmamz bir şekilde oturmaktayım yaril:)

öptüm senin yerine,öperkende dedim bu zeytinin yerine ,zeytin kim dediler,almancax tan bitenecik canımız beste dedim.... :-* :-* yaril:)

NİLSENAM

tüm ışıklra niye açık onu anlamadım ben,

korkuyormusun yoksa kur;) :haha: :haha: :haha:

zeytin

ah canım benimmm ailecekmi oturuyonuz evdekilerede slm söyle ablanada göz aydınlığı dile barim  kur;) :-*

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 06, 2009, 10:41:30 ÖStüm ışıklra niye açık onu anlamadım ben,

korkuyormusun yoksa kur;)

Ayıpsın korkmak ne kelime evde yanlızım ve karanlık fobim vardır benim fena halde yaril:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 06, 2009, 10:42:09 ÖSah canım benimmm ailecekmi oturuyonuz evdekilerede slm söyle ablanada göz aydınlığı dile barim  kur;) :-*

evet şuanda ailecek oturuyoz,söyledim bile,tşk.ediyor  kur;) :-*

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 06, 2009, 10:42:48 ÖSAyıpsın korkmak ne kelime evde yanlızım ve karanlık fobim vardır benim fena halde yaril:)

ev ahalisi nerde kız kur;) yaril:) yaril:)