Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uffaq

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 07, 2009, 10:07:22 ÖS
buyur bisemi dedin gardas  :haha: :haha:

ya kanka şu sevgiline bişi de ya beni korkutuyo  tickoff:) tickoff:) tickoff:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: uffaq - Mart 07, 2009, 10:09:38 ÖS
duyamadim buyur  :haha:

NİLSENAM

mub@rek

Birakin simdi kavga mavga' yi da. Yarin mevlid kandili. Allah(c.c) böyle güzel ve anlamli günlerde Dua' larimizi her günden daha cok kabul eder insAllah. Bizim icinde dua edin, unutmayin..

ATAAN

Kavga Devammi Ediyor Hala  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 07, 2009, 09:45:02 ÖS
onura söyle az konussun gizemcim  :haha: :haha:
hahah bakın anca gelebildim 5 sayfa olmuş ;D

konuşmuyoki onur abim siz susun ben konuşucam diyomuşum yok siz konuşun ben izliyorum... ;D
(yalnız noktalama işareti denilen bişey yok bende bütün cümleler birbirine girdi. nasıl isterseniz öyle anlayabilirsinizz ;D )

3,14

Alıntı yapılan: uffaq - Mart 07, 2009, 10:09:38 ÖS

--> Sevgilim "biseeeeyyy"""

Dedim Kankam. :haha:

SEVGI-40

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 07, 2009, 10:14:19 ÖS
hahah bakın anca gelebildim 5 sayfa olmuş ;D

konuşmuyoki onur abim siz susun ben konuşucam diyomuşum yok siz konuşun ben izliyorum... ;D
(yalnız noktalama işareti denilen bişey yok bende bütün cümleler birbirine girdi. nasıl isterseniz öyle anlayabilirsinizz ;D )

--> Okula giden birisi olarak, noktalama isaretlerini kullanmamani sana yakistiramadigimi bilmeni isterdim Ufaklik. :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 07, 2009, 10:13:53 ÖS
yok abicim beyaz mendili salladim  halayy:) halayy:) halayy:)

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 07, 2009, 10:16:20 ÖS
--> Okula giden birisi olarak, noktalama isaretlerini kullanmamani sana yakistiramadigimi bilmeni isterdim Ufaklik. :haha:
yaa kullanmak bişey değilde.. ::) klavyede bulupta basmak zor çünkü mesela virgül yapıcam onun yerine 'ü' falan yapıyorum alıp laptop'u yere atasım geliyo...o yüzden uğraşmıyorum... ;D

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 07, 2009, 10:13:53 ÖS

--> Evet Ataan Kayinbiladerim hakli... Hadi el sıkışıp barisin hemen! offoff:) Size hic yakisiyor mu? Biri Sevgilim biri Kankam!! Hemen barisin. Ateskes ilan ediyorum o kadar!!! offoff:) :zopa: :zopa:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 07, 2009, 10:19:18 ÖS
--> Evet Ataan Kayinbiladerim hakli... Hadi el sıkışıp barisin hemen! offoff:) Size hic yakisiyor mu? Biri Sevgilim biri Kankam!! Hemen barisin. Ateskes ilan ediyorum o kadar!!! offoff:) :zopa: :zopa:
barisdikda senin kanka daha fazla dayanamayip kacti

mub@rek

Elinde güzel kandil mesaji olan varsa bana Pm atabilir mi?

Bu arada o kadar Pm atacak sey söyledim, yuhh be biriniz bile atmadiniz heeee.. Kendin cal kendin oyna gibi oldu benim is ama olsun bakalim... ;)

uffaq

kim kaçtı kim kaçtı ben burda olmak ama pcdeki sorundan dolayı rotarlıda olsa gelmek ben  :haha: :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: uffaq - Mart 07, 2009, 10:22:21 ÖS
kim kaçtı kim kaçtı ben burda olmak ama pcdeki sorundan dolayı rotarlıda olsa gelmek ben  :haha: :haha: :haha: :haha:
tüh ya benim sayemde konusmayida unuttu

...mystery...