Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 08, 2009, 08:12:06 ÖS
Benim Babamda Subaydi, Tayin Olduk Gittik, Gittigimiz Yerde Bitirdim  Ondan Sonra Askeri Mektep Falan Iste
hmm anladım...neyse güzel yaa gezmek... :) sınıfta bi arkadaşım var babası subay ve ilkokuldayken 8 senede 9 okul değiştirmiş seneyede gidiyolarmış... :-\ kendisi diyo en az 60 şehir falan gezdim diye... ::)

perer

ooo ne güzel. asker çocuğu olmanın avantajlarından biride birçok yeri görmek, ve oralarda yaşama imkanı

perer

Benim yolculuk eğer vize çıkar ise nisan sonu gibi bekliyoruz bakalım

ATAAN

Bende Ayni Meslege Gectim, Evet O Kadar Cok Yer Gördüm ki  ;D

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 08, 2009, 08:10:07 ÖSBen Lise2 ye Kadar Ankarada Okudum
Ama Simdi Gercekten Insan Kayboluyor  ;D

--> 13 yildir Ankara'da kaldim hicbir degisiklik yapilmadi caddelerde, simdi 3 senedir Almanya'dayim, sokaklar, caddeler, hatta cadde numaralari ya da isimleri, hepsi degismis. InsAllah ben de gittigimde kaybolmam. ;D Gerci ne zaman gidecegimiz de daha belli degil ama. :-\

ATAAN

Hadi InsAllah Cikar Bir An Önce Vizen  alkis:)

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 08, 2009, 08:12:32 ÖSİstanbul İzmir Ankara

sevdiğim 3 şehir... alkis:) ;D

--> Üc büyük sehir oldugu icin mi? ;D

...mystery...

evet bencede... ya:) bende sırf Marmara Bölgesini bilirim.. annemlerin tayinleri hep Marmaradaydı... alkis:) ama en iyi bildiğim yer Tekirdağ ve Sakarya/Adapazarı'dır... alkis:)

3,14

Alıntı yapılan: perer - Mart 08, 2009, 08:14:38 ÖSBenim yolculuk eğer vize çıkar ise nisan sonu gibi bekliyoruz bakalım

--> Kismetse neresine geliyorsun Perer? alkis:)

perer

İnşAllah 4 aydır bekliyorum ve artık gerçekten çok sıkıldım :)) Bakalım bana ne zaman diyeceksin valizlerini hazırla diye...

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 08, 2009, 08:16:06 ÖS--> Üc büyük sehir oldugu icin mi? ;D
hayır yani direk bu değil... :-\ sadece çok hareketliler bundada büyük olmalarının etkisi var dolaylı yoldan evet o yüzden ;D

perer

Ben isviçre zürihe gidecem kısmetse bakalım

ATAAN

Trakyada 5 Yil Calistim Gizem, Tekirdaga Kiraz Festivaline Gelirdik  ;D

ATAAN

Isvicre Güzel, Seveceksin, Daha Önce Yurtdisina Cikmismiydin?

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 08, 2009, 08:16:41 ÖSevet bencede... ya: bende sırf Marmara Bölgesini bilirim.. annemlerin tayinleri hep Marmaradaydı... alkis: ama en iyi bildiğim yer Tekirdağ ve Sakarya/Adapazarı'dır... alkis:

--> Benim iyi bildigim sehir o kadar cok degil. :haha:

Ankara - Çorum arasi gidip gidip geldik sürekli de. ;D

Ama gittigim yerlerde kolay kolay kaybolmam. Yabancilik cekmem. alkis:)

perer

Hayır hiç çıkmadım ilk olacak. Heyecan verici gerçekten

ATAAN

Ben Sinayi Bahceye Cikarip Geliyorum Arkadaslar  okey:)