Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 08, 2009, 08:57:50 ÖSyaa benim imzamın yarısı nereye gitti... tickoff: :haha

--> Benimkinin de yarisi gitmisti, temelli sildim, yeni bir imza ariyorum. offoff:)

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 08, 2009, 08:54:05 ÖSsana suçlusun demedim ki ben... :-

--> Ya ne dedin? :zopa: :haha:

...mystery...

...mystery...

ben çok uğraşmıştım ona yaa özellikle orda uzun bi şiirimsi bişey vardı offf yaa... :-\ nerden bulucam bidaha onu... :'(

...mystery...

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 08, 2009, 08:59:26 ÖSben çok uğraşmıştım ona yaa özellikle orda uzun bi şiirimsi bişey vardı offf yaa... :- nerden bulucam bidaha onu... :'

--> Üzülme Ufaklik, her seyde bir hayir vardir. Belki daha güzel bir imza kesfedersin... okey:)

3,14

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 08, 2009, 09:00:32 ÖS--> Üzülme Ufaklik, her seyde bir hayir vardir. Belki daha güzel bir imza kesfedersin...
banane yaaa onu Edward Bella'ya söylüyodu yok ki başka yerde.... off... :'( neyse sonra bulurum heralde inşAllah... :-\

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 08, 2009, 09:01:43 ÖSbanane yaaa onu Edward Bella'ya söylüyodu yok ki başka yerde.... off... :' neyse sonra bulurum heralde inşAllah... :-

--> Ya baska bir imza bulursun bu kadar takma kafana, neticede bir imza... ;)

...mystery...

bitane buldum ama çok renkli olucak... :haha: bide o kodlardan falan 300'ü geçermi bakalım denicez... :haha:

mub@rek

"...mystery..., 3,14 (+ 1 Gizli) ve 3 Ziyaretçi bölümü incelemekte. "

Yeni bir eklenti var forumda dikkatimi ceken, cok hos olmus. ;)

...mystery...

öncedende vardıda kalkmıştı tekrar gelmiş ben çok sevindimm... yuppi:)

bu aradaa imzam nasıl?? alkis:)

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 08, 2009, 09:06:50 ÖSbitane buldum ama çok renkli olucak... :haha bide o kodlardan falan 300'ü geçermi bakalım denicez... :haha

--> Denemede yarar var. ;)

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 08, 2009, 09:07:04 ÖS"...mystery..., 3,14 (+ 1 Gizli) ve 3 Ziyaretçi bölümü incelemekte. "

Yeni bir eklenti var forumda dikkatimi ceken, cok hos olmus. ;

--> Evet, daha önce de olan bir seydi, yalniz bir süre kullanimda degildi bu... :)

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 08, 2009, 09:09:19 ÖSbu aradaa imzam nasıl?? alkis:

--> Güzeldir kesin... Bir bakalim... ;D

3,14

--> Nerden bulduysan, cok hüzün dolu... :-\

...mystery...

şarkı sözü... :haha: değiştiricem zaten başka bişeyler bakınıyorum :D

...mystery...

çünkü melodisi olmadan bi özelliği olmuyo sözlerinin... :-[ :)

ATAAN

Burdayim Bizim Mahalle
Tesekkürler Mübarekcigim Seninde Kandilin Mübarek Olsun Kardesim  okey:)

...mystery...

ellerinden öptü patron sende gözlerinden öp... :haha: