Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 08, 2009, 11:19:53 ÖSbende yorgunum ölüyorum 2 gündürrrrrrrrrrrrr parşembeye geri sayım başladı ;D
Niye Persembe Günü Uzaya Roketmi Gönderiyorsun  :haha:

perer

Unuturmuyum... Her fırsatımda sizlerle birlikte olmak isterim. hatta bakarsınız eşimle birlikte sizleri isviçre de misafir bile ederiz :)

perer

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 08, 2009, 11:20:24 ÖShalayını çekeriz ağrı dağın eteğiyle birliktee :haha:

--> Halay halay diyorsun, parti yapiyoruz, halay cekiyoruz gelmiyorsun. :haha: :zopa:

perer

Hemde ne halay çekicez. Sevincimi ilk sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum...

3,14

Alıntı yapılan: perer - Mart 08, 2009, 11:24:54 ÖSHemde ne halay çekicez. Sevincimi ilk sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum...

--> Aminnnnnnnnnnnnnn. :angel:

ATAAN

InsAllah Bir An Önce Cikar Vizen Burda Hep Beraber Bir Halay Tutariz Artik Perer  alkis:)

3,14

--> Ben biraz kactim... ;D byby:) byby:)

ATAAN

Tamam Onurcum Görüsürüz  okey:)

perer

Başı sen çekeceksin ataan. ama yok yok

"halay başı kim çeker, bir edalı kız çeker" :) o zaman zeytin yada gizem yada sevgi  üçünden biri aralarında anlaşıp halay başına geçsinler :))

ATAAN

Bizim Cimcimeler Halay Basimi Birakir Bize, Kapi Gicirdasa Basliyorlar Göbek Atmaya  :haha:

perer

Ben o mutlulukla halay falan karıştırırım adımlarımı :)

40 yıl düşünsem yurt dışında yaşamak isteyeceğim  ve oralara gitmek için sabırsızlanacağım aklıma gelmezdi ama sevgi insana neler yaptırıyor.

3,14

Alıntı yapılan: perer - Mart 08, 2009, 11:37:06 ÖSBen o mutlulukla halay falan karıştırırım adımlarımı :)

40 yıl düşünsem yurt dışında yaşamak isteyeceğim  ve oralara gitmek için sabırsızlanacağım aklıma gelmezdi ama sevgi insana neler yaptırıyor.

--> alkis:) alkis:)

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 08, 2009, 11:32:06 ÖSTamam Onurcum Görüsürüz  okey:)

--> Bak Sevgi dediniz gidemedim. utanan:)

ATAAN

Selam Söyle Kardesime Onur,
Valla Perer Benim Hesapta Hic Yoktu Almanya, Daha Önce Ben Yurtdisina Cok Ciktim Ama Yasamak Yoktu Planlarim Arasinda, Ama Yiyecek Ekmegimiz Icecek Suyumuz Varmis Buralarda.

perer

perer

Evet işte o yiyeceğimiz ekmeğimiz içeceğimiz suyumuz ve en önemlisi de hayatını birleştirdiğin yol arkadaşımız çekiyor bizi oralara. dilerim hepimiz için herşeyin en iyisi olur. Kolay değil bir başka memlekette yaşamak.