Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Ama Isvicre Cok Güzel Ya, Cok Sanslisin Valla  alkis:)

perer

Evet öyle diyorlar. Doğası, çevresi, yaşam kalitesi vs. Ama şu var gittiğin yerde huzurluysan orası köy bile olsa sana zaten cennet gibi gelir. Birde dil problemini çözersem İsviçre den kopuk bi hayat sürmek istemiyorum şimdi tek derdim bir birey olarak orda da yaşamımı sürdürebilmek eşime yada herhangi birine bağımlı kalmadan.

ATAAN

Ögrenirsin Dil, Yani Bir Sekilde Alisacaksin Günlük Hayata, Ilk Bir Kac Ay Belki Cok Özlersin Memleketi, Türkiyedeki Aliskanliklarini Ama Insan Zamanla Herseye Ayak Uyduruyor.
Ben Danimarkaya Ilk Gittigimde Havaalinda Cikisi Bulamiyacagim Diye Cok Endiselenmistim Hatta Geldigim Ucakla Geri Gitme Planlari Bile Yapmistim  :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 08, 2009, 11:40:13 ÖSSelam Söyle Kardesime Onur,
Valla Perer Benim Hesapta Hic Yoktu Almanya, Daha Önce Ben Yurtdisina Cok Ciktim Ama Yasamak Yoktu Planlarim Arasinda, Ama Yiyecek Ekmegimiz Icecek Suyumuz Varmis Buralarda.

--> Selamın başım üstüne Ataan Kayınbiladerim. :)

perer

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 08, 2009, 11:50:40 ÖSÖgrenirsin Dil, Yani Bir Sekilde Alisacaksin Günlük Hayata, Ilk Bir Kac Ay Belki Cok Özlersin Memleketi, Türkiyedeki Aliskanliklarini Ama Insan Zamanla Herseye Ayak Uyduruyor.
Ben Danimarkaya Ilk Gittigimde Havaalinda Cikisi Bulamiyacagim Diye Cok Endiselenmistim Hatta Geldigim Ucakla Geri Gitme Planlari Bile Yapmistim  :haha:

Bazen bende daha gitmeden düşünüyorum acaba vazmıgeçsem diye ama ben mücadeleci biriyim pes etmek bana yakışmaz diyip sıyrılıyorum o düşünceden. Korkularının üzerine gideceksin ki aşabilesin. Allahtan kendine güvenen biriyim yoksa vazgeçmiştim çoktan:))

3,14

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 08, 2009, 11:50:54 ÖS--> Selamın başım üstüne Ataan Kayınbiladerim. :)

--> Bitanem calisiyor ya... :-[ :-\

ATAAN

Vazgecme Ya, Neden Pes Ediyorsun ki, Sevdigin Insan Orda, Daha Refah Bir Hayatin Olacak Yani Olumlu Taraflari Daha Cok,
Biliyorum Onurcum Calisiyor Kardesim. Kiyamam Ben Ona

3,14

perer

Yooookk  vazgeçmem :) O orda yapayalnız ben burda. Kesinlikle bırakmam onu :))

ATAAN

perer

perer

Size sabah mesai yokmu ben boşum sizede lafa tutuyorum sanki :)

ATAAN

Sabah Mesai Varda Firmanin Sahibi Yabanci Degil  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 09, 2009, 12:05:57 ÖÖSabah Mesai Varda Firmanin Sahibi Yabanci Degil  ;D

Selam herkese ,

kimmis bu fabrikanin sahibi ?

Tanidik birisimi yoksa ?  :)

perer

İyi bari nerde kaldın diye hesap soracak birsi yoksa problemde yok demektir.:))

perer

selamlar bu arada sanada

3,14

Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 09, 2009, 12:08:16 ÖÖSelam herkese ,

kimmis bu fabrikanin sahibi ?

Tanidik birisimi yoksa ?  :)

--> Hos geldin, örtmenim. alkis:)

Örtmenim ya Ataan bana silgi atiyooooooooooooo. :haha: