Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 09, 2009, 03:34:43 ÖS--> Gelene hoş geldin, gidene güle güle. :haha: :haha:

hoşbulduk cav :haha:

ATAAN

Ya Ne Giciksin Zeytin Ya, Madem Gidecegidin Ni Dimeye Geliyon  :haha:

NİLSENAM

3,14

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 09, 2009, 03:35:16 ÖSYa Ne Giciksin Zeytin Ya, Madem Gidecegidin Ni Dimeye Geliyon  :haha:

yemek yemek için geldim eve şimdi gitcem doktora muayene olmaya yarın 7 de gitcem yine zonguldağa Ataan abi yaa vaalla bu hafta hep doktorla geççek  :haha:

ATAAN

Hosgeldin Gizem, Zeytin Uzaya Roket Firlatacakta Ondan Cok Mesgul  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 09, 2009, 03:37:33 ÖSHosgeldin Gizem, Zeytin Uzaya Roket Firlatacakta Ondan Cok Mesgul  
hoşbuldum... alkis:) cidden mi ;D dememi beklemiyosunuz sanırım... :haha:

3,14

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 09, 2009, 03:37:33 ÖSHosgeldin Gizem, Zeytin Uzaya Roket Firlatacakta Ondan Cok Mesgul  :haha:

Perşembe günü antalyadayım o yüzden işlerimi halletmeye calışıyorummm maceraya takıla katılmdık herhalde bi uzay için hem uzay dediğin neki bugün bilet al yarın şıp uzaydasın yanee yaril:)

ATAAN

Önemli Bir Sey Yoktur Umarim Zeyticim Saka Yapiyorum Kardesim, Bu Arada Roketin Firlatilmasi Canli Yayinda Gösterilecekmi  :haha:

NİLSENAM

zeytin

ben kaçtım akşama görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzz byby:)

...mystery...

...mystery...

NİLSENAM

SEVGI-40

bilin bakalim kim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii alkis:) alkis:)