Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> okey:) Biz az değiliz. ;D İlahi Biz.... :haha:

perer

eveett siz az değilsiniz siizz :)) arkadaşlar geceniz iyi olsun hem bende genç çiftleri rahasız etmeyim zaten benden başka da kimse yok. hadi görüşmek üzeree :))

ATAAN

perer

epeydir bekliyorum sizleri ama yoktunuz ortalarda bende gideyimde arkadaşlar rahat rahat aşk tazelesinler istedim :))

ATAAN

Yok Buralardayiz Bir Yere Gitmedik  okey:)

perer

güzel bende arada lafınızdan laf açarım o zaman :)

ATAAN

Tabiki  ;D
Buyrun Efenim Acin Bir Konu Baslayalim Konusmaya  ;D

perer

işte en zoru bu :( Önce bi alan belirleyelim konu bulunur

ATAAN

Avrupa Birligi
Ortadogu
Ergenekon
Olmasinda Ne Olursa Olsun  :haha:

perer

En çok vakıf olduğum konular hakkında konuşturmuyorsun ataan reva mı bu bana :)) Ama bu sene kesin sivasspor şampiyon  dance:)

ATAAN

Ben Futboldan Hic Anlamam, Hayatimda Bir Kere Oynadim Kendi Kalemize 4 Gol Attim  :haha:

perer

eveeeet o zaman listenin sonuna futboluda ekleyelim... Zaten konu sıkıntısı çekiyoruz şimdi tekrar başa döndük ya zaten kendi kalesine attığı 1 hadi bilemedin 2. golden sonra bile farkında olmadan golleri atmaya devam eden biri ile futbolda konuşulmaz gerçekten. yalnız şunu anlamadım, hadi sen anlamıyodun attın golleri kendi kalene, ya takım arkadaşların nasıl oynattılar seni o takımda :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Kaleye Koymayin Ben Gelen Toplari Iceri Alirim Dedim Ve Aldim
Ha Bide Hava Cok Sisliydi  :haha:

perer

:haha: :haha: evet gerçekten çok zor şartlar altında oynamışsın. Belki o elverişssiz hava koşulları türk futbol hayatında bi yıldızın ortaya çıkmasını da engellemiş olabilir. Ne yapalım mukadderat. :haha:

gece

Futbolmu konu, ben hic anlamam  ;D

ATAAN

Birde Resimlerim Varki Gören Sanir Ben Yillarca Futbol Oynamisim Yani  :haha:

ATAAN

Ayni Dertten Sayin Gece  Bende Hic Anlamam
 :haha: