Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Persembeye Firlatiyoruz Roketi Uzaya Yanee Zeytin  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 10, 2009, 06:46:09 ÖSPersembeye Firlatiyoruz Roketi Uzaya Yanee Zeytin  :haha:

Evett inşAllah geri sayım başladıııııııııııııı çok heyecanlıyım Ataan abi alkis:)

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 10, 2009, 06:46:09 ÖSPersembeye Firlatiyoruz Roketi Uzaya Yanee Zeytin  :haha:

Ben geldim, Benim memlekete gidiyorsunuz demek. Selam götürün... ;)

ATAAN

Neydi O Senin Akraban Hah Mustafa Topaloglu Varmi Bir Notun Iletelim Mübarek  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 10, 2009, 06:47:05 ÖSBen geldim, Benim memlekete gidiyorsunuz demek. Selam götürün... ;)

evet ne getireyim gelirkenn :P

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 10, 2009, 06:45:22 ÖSGizem Ne Didin Sen?.. Duyamadim  :zopa: :haha:
ne okudun patron?? işte onu dedim... :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 10, 2009, 06:48:08 ÖSNeydi O Senin Akraban Hah Mustafa Topaloglu Varmi Bir Notun Iletelim Mübarek  :haha:

Abi peynir falan istemisti onlari götürüver bir zahmet, baska birsey yok.

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 10, 2009, 06:48:31 ÖSevet ne getireyim gelirkenn :P

zeytin sen gelirken uzay tavugu getirirsen benim icin sevinirim. Ne zaman' dir yemedim vAllah canim istedi bak simdi. :D

...mystery...

hoşgeldin mübarekkk.... alkis:)

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 10, 2009, 06:51:11 ÖSAbi peynir falan istemisti onlari götürüver bir zahmet, baska birsey yok.

zeytin sen gelirken uzay tavugu getirirsen benim icin sevinirim. Ne zaman' dir yemedim vAllah canim istedi bak simdi. :D

Olmamı getirmemmi sana heç  hemde en iyisinden getircem merak etme :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 10, 2009, 06:54:19 ÖSBence siteden kaynaklanıyo bendede var sorun ;)

zeytin böyle demişsin Dilek ve şikayet bölümünde orda sohebt etmeyelim diye buraya yazıyorum... :)

benim bilg. kendine geldi... :haha:

zeytin

yaril:) yaril:)
bende hala var sorun ;D

...mystery...

mub@rek

mub@rek

İyi sohbetler, mub@rek kacar..

ATAAN

Zeytin Nööörüyonn  :haha:

zeytin

Almnaca ders çalışıyom hem burda ne işin var .Ataan abi sınfa sana sorum var yaril:)

ATAAN

Tenefüsteyim Alla Alla Ya